Filmski vampir Robert Pattisnon svojim je kulerskim pogledom zaveo mnoge djevojke i žene širom svijeta. No, bljedunjavi zavodnik sebe smatra nesavršenim i ni po čemu posebnim

Zvijezda filmova o seksi vampiru, Robert Pattinson, priznao je da je pod manjim pritiskom nego njegove američke kolege. Kao razlog tome navodi svoje englesko porijeklo, zbog kojeg mu se opraštaju neke nesavršenosti u izgledu.

'Samo sam htio snimiti američki film, i biti u njemu što bolji. Nikad nisam imao namjeru previše forsirati svoju karijeru. Čim kreneš u teretanu svaki dan i pokušavaš izgledati kao filmska zvijezda, opsesivno se počneš zamarati izgledom. Činjenica što sam Englez oslobodila me je pritiska pod kojim su američki glumci. Dozvoljeno mi je da izgledam nesavršeno. Osim toga Englezi su poznati po lošim zubima, jednako kao i Kanađani' otkrio je trenutno najpoželjniji filmski vampir.

Činjenica što sam Englez oslobodila me je pritiska pod kojim su američki glumci

Priznao je kako mu suočavanje sa slavom postignutom kao Edward Cullen u 'Sumraku' nije bilo jednostavno.

Robert Pattinson bolji je od Brada Pitta

'Brine me što priča oko 'Sumraka' postaje sve veća što predstavlja problem mom egu koji se ne znam s njom nositi.
S određenom količinom uspjeha možeš prihvatiti, ali u jednom trenutku pomisliš - o bože, što je to? Pa nisam baš toliko dobar' mudro je zaključio glumac.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju