Titulom najzgodnijeg muškarca na svijetu okitio se seksepilni 23-godišnji vampir Robert Pattinson koji je žene očarao ulogom u filmu 'Sumrak'. Trenutačno najpopularniji glumac vlasnik je magnetskog pogleda koji žene baca na koljena

Bez obzira što njegove najbolje godine tek dolaze čitateljice Vanity Faira koje su glasale putem ankete proglasile su Roberta Pattinsona najzgodnijim muškarcem na svijetu. Od kada se pojavio u glavnoj ulozi u filmu 'Sumrak' žene su zaboravile na Georga Clooneya, Brada Pitta i Hugha Jackmana. 

Robertu su tek 23. godine, a pod noge je uspio baciti gotovo sve žene svijeta. Razlog tome je odlična uloga u filmu 'Sumrak'.

Svoju očaranost ovim mladim glumcem najčešće objašnjavaju magnetskim pogledom koji ih baca u trans.

Izgleda kako je baš to razlog što su mu dodijelile 59 posto glasova i prvo mjesto. Drugi najzgodniji muškarac na svijetu Brad Pitt osvojio je tek 12 posto glasova.

Na trećem mjestu se nalazi Johnny Depp s devet posto glasova, a na listi najljepših holivudskih ljepotana nalaze se i Javier Bardem, George Clooney, Tom Brady, Hugh Jackman, Taylor Kitsch, Clive Owen i Denzel Washington.

Iako anketa još nije gotova teško da će Pattinsonu itko oduzeti ovu titulu jer je razlika u glasovima prevelika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju