Isklesana tijela poznatih ragbijaša, drage dame natjerat će vas da u najmanju ruku postanete obožavateljice ovog grubog sporta barem na jedan dan. Da ne duljimo....dobrodošle u klub!

Reklamni moguli našli su čini se zlatnu koku, razgolićena tijela sportaša sve češće se pojavljuju na jumbo plakatima. Pa tako nakon olimpijaca u zgodnim pozama, sada imamo priliku diviti se isklesanim tijelima poznatih ragbijaša.

Kapetan engleske rugby reprezentacije Steve Borthwick, englesko krilo Paul Sackey i Velšanin Shane Williams pokazali su svu ljepotu i moć svojih isklesanih tijela u pozama koje i inače izvode na terenu, no bez dodatne opreme.

'Ovo je bilo jedno od najhrabrijih pothvata u mom životu, posebice jer i dalje trpim kao predmet zafrkancije u svlačionici', izjavio je Sackey.

No šalu na stranu, sva trojica sportaša ponosna su na nove uloge, jer poanta cijele kampanje jest pokazati kako je ono što jedu, piju i kako treniraju jednako važno kao i ono što imaju na sebi. Powerade je službeno piće ragbijaškog saveza.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju