Pomaže li duhovitost prilikom zavođenja, koliko često muškarac treba masturbirati da bi hormoni bili na optimalnoj razini i koje je najgluplje opravdanje svih vremena za zavodničku pasivnost... doznajte Stifmeisterove odgovore na pitanja koja se niste usudili postaviti

1. Pomaže li duhovitost prilikom zavođenja?
Samo u određenoj mjeri. Treba se znati kontrolirati. Ako nesputano bacaš foru za forom cijelu večer ispast ćeš nezreli klaun, a to žene ne pali. Djetinjasti i brutalni homor također više šteti nego koristi. Za dobar efekt duhovitih dosjetki važno je izabrati pravi trenutak i ne forsirati previše. Naravno, postoje cure koje će te blijedo gledati koliko god tvoje fore bile kvalitetne i zabavne. Međutim, od takvih treba bježati glavom bez obzira, one su gubljenje vremena.

2. Koliko često muškarac treba masturbirati da bi hormoni bili na optimalnoj razini?
Isprobao sam obje krajnosti: i bezbroj puta dnevno i 50 dana apstinencije. Što rjeđe to činiš, to su orgazmi jači, ali preduga apstinencija je suluda i opasna. Mogu reći da je najbolje jedanput ili dvaput tjedno. Na taj način nećeš potpuno ugasiti svoje spolne nagone, kao što to činiš kad onaniraš 10 puta dnevno, a opet ćeš si dovoljno redovito priuštiti nešto lijepo što će te usrećiti. Iskusni ševci doziraju masturbaciju.

3. Koje je najgluplje opravdanje svih vremena za zavodničku pasivnost?
Nagrada za najgluplje opravdanje ide jednom riđem momku, koji je u tolikom strahu od potencijalnih odjeba da će izmisliti bilo što samo da izbjegne ono što smatra sramotom i gubitkom časti. ''Prilaziti nepoznatim ljudima je nepristojno i zato ja neću ulijetati više nikad. Ako pak meni neka cura uleti, ja ću joj reći da se makne jer se ne poznamo, pa makar bila i zgodna,'' njegove su vrle riječi. Zbilja radikalan momak.

Novi post pročitajte na stifmeister.blog.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju