Tisuću žena je zavirilo u Tvornicu kulture pogledati uzbudljivi nastup stripera iz Las Vegasa - Chippendales! Nabildani i nauljeni striperi jednom godišnje svojim posjetom Zagrebu žene navuku na međusobno druženje u uzavreloj atmosferi.

Možda će priča o striperima nekima biti površna, ali frekvenciju vriska, kada desetorica amerikanaca stane na pozornicu i naerotizirani do kostiju podrapaju majicu sa divovskih torza, ne mogu nadmašiti ni najnabrijaniji dečki sa sjeverne tribine.

Tisuću našminkanih, uređenih i zabave gladnih žena u visokim potpeticama došlo je u Tvornicu kulture zaviriti iza crvenog zastora koji ih vodi u svijet muškog striptiza.

Navlačenje kondoma na bananu
Ne, cure nisu napaljene kao muškarci kad je ženski striptiz u pitanju, one vrište iz petnih žila na svaki mig mišića nekog od 'kolačića s naslovnice'. U ovoj priči, na relaciji žene - striperi ne postoji ništa seksualno, već čista predivna zabava u kojoj bi uživao i muškarac kada bi se zatekao u gomili. A takvih nije bilo na Chippendalesima. Ili su se dobro skrivali.

Oni koji su ipak bili tamo i potrudili se ostati neprimjetni sigurno su se odlično zabavili. Pa tko ne bi volio vidjeti na jednom mjestu tisuću razjarenih žena kako uređene kao za glamurozni tulum urlaju, vrište, pristaju na igre u sklopu strip-nastupa poput navlačenja kondoma na bananu i šapuću jedna drugoj na uho koji je najzgodniji.

Trganje majice s nabildanog torza
'Hello ladies!!!', pozdrav je kojim su dečki uz pjesmu 'We Will Rock You' skupine Queen započeli svoj dvosatni show. No, prije svega dali su nam do znanja s kime imamo posla. Stali su na pozornicu nagutani estrogenima iz vrućeg zraka, zavukli ruku u hlače, razdrapali majice i ženskom svijetu pomutili mozgove.

Chippendales: Muški striptiz koji oduzima dah

Ali, nemojte se zavaravati, jer ovu dvosatnu predstavu nije nimalo lako izvesti. Ovi multitalentirani dečki moraju naporno raditi kako bi se izborili za postav u skupini.

Prije svega, svakodnevno raditi na svojem tijelu, vrhunski uvježbati ples, glumu, pjevanje, scenski nastup, imati osjećaj za prostornost i na kraju komunikaciju s publikom, i to kakvom! Da se netko od njih prijavi na 'Supertalent' žiri bi vrlo brzo ostao bez posla.

Dakle, predstava se sastoji od kratkih priča koje se dinamično izmjenjuju. Dečki su mornari, vojnici, policajci, kriminalci, James Bondovi, ljubavnici, što god im je zabavnog palo napamet smjestiti u show. A curkama se baš sve svidjelo, pogotovo dio kad njih petorica praktički goli ulete među publiku i čagaju sa svakom koju sretnu, a ove padaju u nesvijest od silne sreće.

Holivudski osmijeh - baza američkog showbiza
Dan nakon super tuluma u Tvornici koji će, vjerujemo, s godinama postajati sve masovniji, ostaje ugodan osjećaj u tijelu koji podgrijavaju ne samo izvježbani mišići već i holivudski osmijesi na koje rijetko nailazimo u našim krajevima, a bez kojih je pravi američki showbiznis nezamisliv.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju