Dok žene uživaju u kupovini, odijevanju i uljepšavanju muškarcima je najdraže odjenuti se za manje od pet minuta. Ipak, kada si zvijezda čiji koraci se prate moraš znati ponešto o modi. Evo kako na to gledaju neki od slavnih pripadnika jačeg spola

Gerard Butler se na ljestvici uspješnih muških zvijezda u kratkom roku popeo vrlo visoko. Veliku zaslugu za to ima filmski hit P.S. Volim te u kojem je blistao uz Hilary Swank.

Briga o mojoj kosi predstavlja pravu noćnu moru. Svaki dan pronalazim nove sijede, a to mi se uopće ne sviđa, tvrdi Patrick Dempsey.

Zgodan, muževan i seksepilan su pridjevi kojima ga opisuju žene, a za sebe kaže kako mu je teško povjerovati koliko vremena mora uložiti da bi izgledao kao da uopće ne brine o svom izgledu!

Eric Dane, doktor zavodnik iz serije Uvod u anatomiju uživa u poklanjaju stvari. 'Volim poklanjati stvari, pa je to razlog zbog kojeg odlazim u kupovinu kad god mi se pruži prilika.' Glumac usput odabere i ponešto za sebe, a sudeći po njegovom stilu oblačenja taj mu posao dobro ide.

Za Pharella Williamsa je najvažnije da ono što nosi odražava njegov stav.  'Ono što nosim govori o meni, mojim osjećajima i koracima koje ću napraviti u budućnosti' kaže Pharell.

Glumac Kyle Chandler tvrdi kako je jednostavnost, kad je u pitanju odijevanje za muškarce najbolji savjet. 'Volimo jakne, satove i naočale, no što su jednostavniji to nam bolje pristaju.'

Patricka Dempseyja više od odjeće zabrinjava frizura. 'Briga o mojoj kosi predstavlja pravu noćnu moru. Svaki dan pronalazim nove sijede, a to mi se uopće ne sviđa. Nadam se kako ću ipak uspjeti starjeti dostojanstveno i bez stresa' kaže glumac.

Glumac Don Cheadle, dobitnik nagrade BAFTA kojeg poznajemo iz filmova Oceanovih jedanaest i Traffic obožava nositi praktičnu odjeću. 'Najbolje se osjećam u odjevnim kombinacijama u kojima mogu potrčati, skočiti ili udariti nekoga ukoliko je to potrebno!'

Shia LaBeouf, zvijezda Transformersa odrastao je u Los Angelesu i rano naučio kako odijelo u njegovom poslu zaista čini čovjeka. 'Važno mi je da se osjećam ugodno u onome što nosim, no koliko god su Pradina odijela koja volim takva još uvijek najviše volim široke hlače i majice' kaže mlada zvijezda.

Scott Foley doktor iz serije Dr. House najradije nosi košulje, no dok je u mlađim danima uživao u onima uskog kroja, danas su mu ipak darže one komotnije. 'Volim stvari koje vise, mislim da mi u ovim godinama bolje pristaju!'

Što god žene mislile o tome, muškarci ipak brinu o svom izgledu. Na svoj način!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju