Holivudski ljepotani Brad Pitt, Johny Depp i Orlando Bloom vratili su u modu šal oko muškarčevog vrata. Oni ga nose jer time pokazuju svoju kreativnu stranu, a ostali pripadnici jačeg spola ih kopiraju jer vjeruju kako celebrityji znaju što rade

Davno prije kada su muškarci uistinu bili muškarci i prije nego što su sami sebe uvjerili kako je depilacija prsa neophodna kako bi privukli ljepši spol, muškarci nisu razmišljali o nošenju šala.

Danas ga nose mnogi, a svoju kreativnost uz pomoć tog modnog dodatka izražavaju i slavni holivudski glumci.

Šal, pašmina ilil marama nekim muškarcima znače isto što i štikla ženama.

Bez obzira na godišnje doba šal, pašmina ili marama svezani oko vrata su pripadnicima jačeg spola postali važni kao štikla ženama na crvenom tepihu. Način na koji ga nose ili vežu govori ponešto o njihovom karakteru.

Elegantni čvor

Klasično svezani šal ili pašmina na način da je presavinuti šal prebačen oko vrata te jedan dio provučen kroz drugi odaje lažni glamur, a muškarci koji ga nose žele poručiti da su šarmeri te da svojoj odabranici mogu pružiti odličnu zabavu.

Stara škola

Jednostavno prebačen šal preko kaputa najradije nosi Brad Pitt, a današnji su ga muškarci preuzeli od nekadašnjih đentlmena.

Ipak, on otkriva kako se muškarac koji ga nosi nada da će mu šal skliznuti s kaputa te da će nastaviti bez njega. Drugim riječima, taj mu je modni dodatak poklonila punica.

Šal u stilu provalnika

Vuneni šal ili pašmina omotani oko vrata odaju muškarca koji se boji za svoje zdravlje. Briga je u većini slučajeva lažna jer se pripadnici jačeg spola vole omotati, te ogrnuti samo tankom jaknom.  Drugim riječima - foleri!

Umjetničke duše

Muškarci poput seksepilnog Johnyja Deppa nose maramu ili šal kako bi naglasili svoj stav prema odijevanju i životu. Poanta takvog nonšalantno obješenog šala ili marame je reći svijetu da ih nije briga za modu i ono što diktiraju stilisti jer oni nose ono što im se sviđa i uživaju u svojoj slobodi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju