Biljni preparati ni tajni sastojci neće poboljšati kvalitetu sperme. Jedino i najbolje rješenje, na opće zadovoljstvo velikog broja muškaraca, je svakodnevni seks, a time se povećavaju i šanse za trudnoću

Za kvalitetu spreme ne postoji ništa bolje ni zdravije od svakodnevnog seksa.

Razni pripravci, redovito vježbanje i posjete liječniku ne mogu učiniti ono što može seks na dnevnoj bazi. Nova istraživanja također su pokazala kako poboljšana kvaliteta sperme povećava šanse za trudnoću.

Proučavajući uzorke spermija muškaraca koji imaju problem s neplodnošću, istraživači su zaključili da dnevna ejakulacija za samo tjedan dana smanjuje oštećenja na spermijima.

Čak osam od deset proučavanih muškaraca pokazalo je 12 posto bolju sliku, a njihovi spermiji iako smanjenog broju još su uvijek pokazivali odličnu pokretljivost.

Što se duže zadržavaju u testisima spermiji lakše mogu akumulirati oštećenja DNA, a toplo okruženje ih može ulijeniti.

Rješenje ovog, za mnoge muškarce, a i njihove partnerice velikog problema, je učestali seks koji pridonosi dugoročnoj kvaliteti sperme.

Ipak, treba znati kako bi previše seksa smanjilo broj spermija, zato se preporučuje seks svaki drugi ili treći dan. Više od jednog odnosa dnevno je preporučljivo kad žena želi zatrudnjeti.

Ovo istraživanje otklonilo je dio krivice s biološkog sata koji je do sada bio kriv što je s godinama sve teže zatrudnjeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju