Laskavu titulu najseksi tijela s televizije ponio je američki glumac Taye Diggs. Anketa koju je proveo magazin TV Guide je glumca kojeg gledamo u seriji Privatna praksa stavio na prvo mjesto, a iza njega su ostale dvije ljepotice Tricie Helfer i Christine Hendricks

Za najseksi tijelo američkih TV ekrana u najnovijoj anketi magazina TV Guide čitatelji su odabrali Tayea Diggsa.
Anketa je objavljena u prilogu Sexiest Stars koji izlazi u sklopu magazina TV Guide, a čitatelji su za najseksi tijelo odabrali bivšu zvijezdu serije 'Ally MCBeal' i poželjnog doktora iz serije 'Privatna praksa'.

Taye Diggs u 'Privatnoj praksi' glumi Dr. Sama Bennetta ili 'doktora za dobro raspoloženje'.

Taye Diggs u 'Privatnoj praksi' glumi Dr. Sama Bennetta ili 'doktora za dobro raspoloženje'. Taye je debitirao u kultnom filmu 'How Stella Got Her Groove Back' a nakon toga su zaredale zapažene uloge u nizu hit serija kao što su 'Ally McBeal', 'Will i Grace', 'Ed', 'Zapadno krilo', 'Zakon i red' a najviše ga pamtimo kao Kevina Hilla u istoimenoj seriji. Glumio je i u nagrađivanom filmu 'Chicago' uz bok Renée Zellweger i Catherine Zeta-Jones.

Osim titule za najseksepilnijeg muškog glumca još jedna titula otišla je u muške ruke i to one glumca Briana Austina Greena. Uloga Dereka Reesea u filmu 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles' izabrana je za najseksi ratobornu ulogu. Za najčasnije seksi uloge proglašene su zvijezde serije '90210', ispred zvijezda serije 'Uvod u anatomiju'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju