Izgleda kako je David Beckham stvarno neodoljiv jer po talijanskim kuloarima kruže glasine kako su se ljepotice u Milanu kladile u 20 tisuća funti koja će prva zavesti seksepilnog nogometaša. David nije svjestan što se događa oko njega, no Victoria itekako je

Oklada koju su osmislile talijanske WAGS-ice će donijeti 20 tisuća funti ljepotici koja zvijezdu AC Milana prva odvede u krevet. Grupa od dvadesetak djevojaka obilazi klubove i restorane u koje zalazi nogometaš i čekaju svoju priliku koja će im uz zadovoljstvo, donijeti i priličnu zaradu.

'Mnoge od djevojaka spavale su s nekim igračima Milana, no oni im više nisu zanimljivi. Sada je glavna lovina David Beckham', tvrdi izvor blizak klubu.

Beckhamova glavna zadaća ovih dana je uživati u komplimentima kojima ga obasipaju pripadnice ljepšeg spola.

Beckhamova glavna zadaća ovih dana je uživati u komplimentima kojima ga obasipaju pripadnice ljepšeg spola. Tako je bilo i na dobrotvornoj večeri koja je održana u Milanu. Pristojno odgojen dečko se smješkao i razgovarao sa svakom od djevojaka.

David Beckham: Tajna mog braka!

Talijanska posvuduša Gabriella Dompe posebno se zainteresirala za Davida te je cijelu večer provela u njegovoj blizini.

Victoria koja u L.A-u provodi vrijeme sa sinovima uskoro će se morati vratiti u Milano kako bi pokušala zaustaviti žene koje su odlučne u namjeri da zavedu njezinog supruga.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju