Što je to 'preokret odjeb', kako zavoditi cure koje ne razumiješ ni riječ dok govore, kakva su pitanja dobra za ulet i još mnogo odgovora na ključna pitanja doznajte u novom Stifmeisterovom postu

1. Što je to 'preoket odjeb'?

Upoznao si ju, bilo vam je super zajedno i totalno se palila na tebe, da bi se odjednom preko noći nešto spektakularno promijenilo i više te ne želi ni pogledati. Dogodio se preokret

Upoznao si ju, bilo vam je super zajedno i totalno se palila na tebe, da bi se odjednom preko noći nešto spektakularno promijenilo i više te ne želi ni pogledati. Nema sumnje, 'preokret odjeb' uobičajen je događaj u životu gotovo svakog prosječnog muškarca.

Najčešće se javlja sljedeći dan nakon upoznavanja, a nekad i nakon prvog spoja. Teško je sa sigurnošću tvrditi što ga uzrokuje. Najčešće su uzrok zle prijateljice koje joj napune glavu s ''ma on ti je baš bezveze'', a nekad je u pitanju i drugi frajer, koji joj je ipak malo draži.

Riječ je o iznimno frustrirajućem iskustvu, koje mnoge muškarce baca u očaj i depresiju. Taman kad su mislili da su na pragu raja, dogodi se preokret i zlo dođe na svoje...

2. Kako zavoditi cure koje ne razumiješ ni riječ dok govore?

Upoznao sam prije par godina jednu Međimurku i nisam je razumio niti jednu jedinu riječ dok je pričala. 'Gruntovčani' su za nju bili pojam razumljivosti.

Bio je to čudan i nelogičan susret, jer inače razumijem ljude iz tih krajeva. Uglavnom, ulet plesom pa drski poljubac jedina su nada u situacijama kada normalna komunikacija nije moguća.

3. Je li dobro uletiti curi s pitanjem 'mogu li te častiti pićem'?

Mnogi dečki koriste ovaj ulet, a neki imaju i uspjeha uz pomoć njega. Nema ništa loše u čašćenju cure pićem tijekom večeri, međutim ta rečenica baš kao ulet nije dobra, jer time kao da pokušavaš kupiti njezino vrijeme i pažnju, što je zapravo ponižavajuće i za tebe i za nju. Bolje uletiti s nekom originalnom dosjetkom ili pitanjem, pa možda kasnije počastiti ako si raspoložen.

Spomenimo i da postoje cure koje idu u disko bez kune, a onda vani žicaju brojne frajere da im plate cugu i zatim im nonšalantno dijele odjebe. Jadno da jadnije ne može biti. Ta cijela fora s čašćenjem mi se nikako ne sviđa. Bolje počastiti prijatelje pivom.

Više pročitajte na Stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju