Mnogi muškarci su zabrinuti zbog veličine svog penisa, no ne strahuju od reakcije partnerice kojoj će lako objasniti da je najvažnija tehnika već ih brinu komentari drugih muškaraca

Fenomen poznat pod nazivom 'sindrom svlačionice' zabrinjava mnoge pripadnike jačeg spola koji u društvu drugih muškaraca misle kako bi njihov penis trebao biti veći. Situacija se mijenja kad ostanu sami jer su tada, bez pogleda znatiželjnika, zadovoljni veličinom tog, za njih, vrlo važnog organa.

U ispitivanju koje je proveo student psihologije Annabel Chan sudjelovalo je 500 muškaraca u dobi od 18 do 70 godina koji su odgovarali na pitanja o veličini penisa.

Veliki broj ispitanika smatra kako je njihov penis odgovarajuće veličine, no to ipak neće priznati u prisustvu drugih pripadnika jačeg spola.

Većina ih također smatra kako veličina nije presudna za dobar seksualni život.

'Muškarce je više brinulo što će misliti drugi muškarci, nego kako im veličina penisa utječe na seksualne odnose', istaknuo je Chan.

Iako se veličina penisa ispitanih muškaraca u erekciji kretala između 10 i 15 centimetara, oni s većim penisima imaju više samopouzdanja, sigurniji su prilikom zavođenja partnerica te zadovoljniji svojim životom. Veličina je, dakle ipak važna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju