Izjava da veličina nije važna ima brojne javne zagovornike. Ipak, svi znamo da nitko nije oduševljen izrazito malim penisima – ni žene ni muškarci. U današnje vrijeme svog snagatora možete povećati i bez operacije i to za tri do četiri centimetra.

Prije mnogo godina omiljen hit Andreja Šifrera o Martinovom… znate već, mališanu, koji će postati pravi snagator, nije bio baš politički korektan.
Naravno da svaki odrasli muškarac sanja kako bi i o svom najboljem prijatelju pisao pjesme u kojima bi ga veličao kao najsnažnijeg i najpoželjnijeg. Nažalost, muškarci su često razočarani kad shvate da njihov snagator nije toliko velik koliko bi oni željeli.
Iako je od veličine važnija tehnika, moderna medicina se pobrinula da se više bavimo veličinom nego tehnikom. Ne, ne morate ići na operativni zahvat. Dovoljna će biti jaka želja i malo discipline. I naravno, pomagalo koje su nazvali Andropenis. 

Njime duljinu penisa možete povećati tri do četiri centimetra, a opseg za više od jednog centimetra. Također vam može pomoći da postignete odgovarajući oblik te uklonite zakrivljenost penisa.
Kako biste postigli rezultat, morate ga naravno nositi redovito. 

Preporučuje se četiri do devet sati na dan u vremenskom razdoblju od četiri do devet mjeseci ovisno o tome kakvu veličinu želite postići. Zvuči dugo, ali za uši je ugodniji podatak da su mogućnosti za uspjeh 95-postotne te da pomagalo možete nositi dok hodate, sjedite ili obavljate neku drugu aktivnost. Osim naravno tijekom erekcije kada pomagalo morate skinuti. To znači da se naprava ne može nositi ni kad spavate jer je tada erekcija poprilično česta. 

Ako vam se napravica ne čini uvjerljivom ili vam se postupak čini prezahtjevan ili predug, možete se odlučiti za operativni zahvat koji će podebljati i produljiti vaš penis do dva centimetra. 

U sljedećem nastavku pročitajte o nastavcima za penis koji vaš penis neće trajno povećati, ali će vam događanja u krevetu učiniti zanimljivijima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju