''Nikad ne otkriti sve!'', to je glavna misao vodilja tajnovitih muškaraca, koji su svjesni da je žensku pažnju najlakše dobiti ako ju uvijek ostaviš da traži još. Takvi zavodnici na prvom spoju pokušavaju žene zaintrigirati svojom osobnošću, a da im pritom otkriju što manje

Tajne su fascinantne. Sve što je nepoznato intrigira i privlači. Tako je valjda osmišljen ovaj svijet: s puno nepoznanica, bez kojih vjerojatno ne bi bio toliko uzbudljiv.

Žene su izuzetno znatiželjne po prirodi. Većina ih obožava tajne i jako ih privlači sve što im nije poznato. Baš zbog toga misteriozni muškarci jako dobro prolaze u ljubavnom životu

Ljudskoj prirodi takva situacija odgovara. Kad bismo svi sve znali na planetu Zemlji najvjerojatnije bi zavladala dosada, a možda i depresija.

Žene su izuzetno znatiželjne po prirodi. Većina ih obožava tajne i jako ih privlači sve što im nije poznato. Baš zbog toga misteriozni muškarci jako dobro prolaze u ljubavnom životu.

Mužjaci puni iznenađenja i tajni uvijek će biti poželjna roba. Tajanstvenost, nepredvidljivost i kreativnost ogromna su prednost u odnosu na konkurenciju.

''Nikad ne otkriti sve!'', to je glavna misao vodilja tajnovitih muškaraca, koji su svjesni da je žensku pažnju najlakše dobiti ako ju uvijek ostaviš da traži još. Takvi zavodnici na prvom spoju pokušavaju žene zaintrigirati svojom osobnošću, a da im pritom otkriju što manje.

O svom prijašnjem ljubavnom životu uopće ne govore, osim u zagodnetkama, a na pitanja odgovaraju nepotpuno ili protupitanjem. Jako se vole igrati i zabavljati, dražiti svoju sugovornicu.

Posvetili su se tome da malo pomalo otkrivaju svoj život djevojci, što mnoge cure obožavaju. U svijetu gdje ima toliko hvalisavaca misteriozni muškarci pravo su osvježenje.

Oni su dokaz da je samopouzdanje koje zrači iz tebe i tvoje persone puno važnije od velikih riječi kojima si mnogi katkad na silu pokušavaju dići cijenu.

Cijeli post možete pročitati na Stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju