Stifmeister kaže: zavodnički pohod ne završava uvijek na isti način. Mnogo je faktora koji mogu utjecati na ishod tvoje misije: razina tvoje hrabrosti i samouvjerenosti, sposobnost ili nesposobnost prezentiranja samog sebe u najboljem mogućem svjetlu, komunikacijske vještine, psiha izabranice te njezin 'bračni status'

Postoje tri moguća ishoda bariteljske misije, a svaki od njih najnormalnija je pojava za prosječnog hrvatskog muškarca.

1. 'Makni se što dalje od mene!'

Upoznao si se s curom i ubrzo ti je jasno da joj ideš na živce. Bezobrazna je prema tebi ili pristojno pokušava pobjeći što dalje. U očima joj vidiš prezir, strah ili nelagodu. Ti si višak u njezinom životu i ona bi bila najsretnija da te više nikad ne vidi u svojoj blizini.

Takav razvoj događaja nije uopće rijedak, pogotovo ako prilaziš nepoznatim curama. Momci koji se vikendom napijaju i takvi kreću u bariteljske pohode najčešće su žrtve ovog scenarija. Njihovo pijanstvo pojedinim ženama je odbojno, a i mnoge uopće ne žele upoznati nikog novog u disku, osim ako nije strašno jebozovan. Ako se pak ponašaš kao totalni kreten pred curom, ne gine ti prezir ili njezin bijeg. Ako nisi zanimljiv kao osoba niti simpatičan, također ćeš završiti ''na crnoj listi''. Nametljivost, nenormalnost, pretjerana napaljenost, histerija…sve su to osobine muškaraca koje iritiraju i tjeraju cure što dalje, čak i ako ih upoznaš izvan sfere večernjih izlazaka.

Ipak, ne ovisi samo o tvom ponašanju ishod zavodničke misije. Mnoge cure jednostavno ne vole ljude i najviše uživaju tjerajući ih od sebe. Neke traže savršenstvo fizičkog izgleda ili spike, pa im normalni dečki nisu dovoljno dobri ni za druženje. Katkad je tvoja misija osuđena na propast i prije samog početka. No kad te takve cure ne žele u svojoj blizini, možeš im biti zahvalan. Tko bi trpio njezin kujizam svaki put kad se vidite?

2. 'Možemo biti samo prijatelji!'

Družiš se s curom koja ti je privlačna, ili si joj netom uletio. Vidiš da si joj drag i da joj nije loše u tvojem društvu. Smiješne su joj tvoje fore, zanimljive tvoje priče. Ipak, u njezinim očima ne vidiš iskru požude. Ona te nije u stanju gledati u oči, a ako počneš pričati o ljubavi i intimnijim temama, lako je uočiti da joj nije ugodno. Kada konačno smogneš hrabrosti i pokušaš ju poljubiti, slijedi legendarna ženska rečenica: 'Možemo biti samo prijatelji!'

Teško je reći jesi li gdje pogriješio ili jednostavno nisi njezin tip. Previše mekan pristup zna dovesti do toga da ona zaključi kako ''nema kemije''. Sramežljivost, smotanost, pričanje o previše općenitim temama, loša neverbalna komunikacija, zanemarivanje vlastitog izgleda…takve stvari mogu dovesti do izgovaranja najiritantnije ženske rečenice. Ipak, postoje i cure koje su toliko izbirljive da jednostavno ništa nije dovoljno dobro da bi joj se netko svidio u ljubavnom smislu. Muškarac nije uvijek kriv zato što nema kemije.

Mnogi stručnjaci smatraju kako je ovaj razvoj događaja najgori mogući te da je put od prijateljstva do ljubavi ili seksa nemoguć. Ipak, ja se ne bih složio s njima. Itekako je moguće zavući se u krevet prijateljice, ali samo ako promijeniš svoju taktiku i počneš ju suptilno zavoditi. ''Ti si se tako promijenio. Čak si se i proljepšao!'', bit će njezina reakcija na tvoju novu ličnost, a nakon toga je sve lako. Samo prijateljstvo ne vodi do ljubavi ni seksa, dapače, no ono može biti dobra odskočna daska. Ako kasnije promijeniš svoj odnos i postaneš pravi muškarac o kakvom ona mašta, sva su ti vrata otvorena.

3. 'Želim te! Uzmi me!!!'

Nema sumnje, ona se užasno pali na tebe. Otkad ste se malo bolje upoznali, cura ti pokazuje jasne simpatije. Tvoja fizička pojava nije joj odbojna, dapače. Spika koju si joj prodao učinila je svoje. U očima joj vidiš da te želi grliti i ljubiti. Sada konačno imaš priliku ostvariti ono o čemu si sanjao: osvojiti njezino srce ili odvesti ju u krevet. Ti si najveća faca. Car. Imperator. Osjećaš se fantastično.


Stifmeisterov pristup možete pročitati na stifmeister.blog.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju