Hugh Jackman je najseksi muškarac na svijetu. Tako tvrdi časopis People, no njegova supruga i Nicole Kidman to već odavno znaju. Četrdestogodišnjak je ponosni vlasnik gotovo savršenog tijela, neodoljivog šarma i prekrasnog osmijeha


Kada za muškaraca koji ima savršeno tijelo supruga kaže da više voli 'ono nešto iznutra' titula najseksipilnijeg je u pravim rukama.

'To da je naseksipilniji muškarac mogla sam vam reći i prošle godine. No uz to je i romantik koji pjeva balade i peče palačinke svojoj djeci' izjavila je Deborra-Lee Furness koja je u braku s Hughom Jackmanom 12 godina.

Hugh Jackman: Seksi i u četrdesetoj

Iako se gospođa Jackman našalila i rekla kako je Hugh pobijedio jer Brad Pitt nije bio dostupan, njegova filmska partnerica Nicole Kidman potvrdila je da je titula došla u prave ruke.

'Žene razjape usta kada Hugh uđe u prostoriju' tvrdi Nicole koja se s Jackmanom družila na snimanju zajedničkog filma Australija.

Na listi najseksipilnijih muškaraca našli su se Daniel Craig, Zac Efron, David Beckham, Javier Bardem, Joshua Jackson i Michael Phelps, no svi su oni ove godine u Jackmanovoj sjeni.Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju