Jeste li ikad pomislili da biste željeli isprobati spravu koja bi vam pomogla postići skladno oblikovane trbušne mišiće koji bi bili pravo uživanje za vaše oči? Uz malo truda i volje vaši će trbušni mišići izgledati poput onih u vrhunskih sportaša!

Ljeto je stiglo, a morski valovi i toplo sunce mame nas da ljetno vrijeme iskoristimo na najbolji mogući način. Plaže su pune polugolih i golih tijela koja bezbrižno uživaju na suncu i nježnom morskom povjetarcu. Neki itekako ponosno pokazuju svoje čvrste mišiće i lijepo oblikovano tijelo. Imate li želju biti jedan od njih? Što mislite koji muški mišići privlače najviše ženskih pogleda? Vjerojatno vam je već jasno da su to trbušni mišići.

Sada kad ste se odlučili da ćete ove godine posebnu pozornost posvetiti upravo trbušnim mišićima te da ''six pack'' neće biti samo pusti snovi, nudimo vam ideju kako da ojačate trbušne mišiće. Možete pokušati s elektrostimulatorom mišića. 

Kako kažu u salonu ljepote, gdje smo otišli zadovoljiti radoznalost, električni stimulator jedna je od četiri sprave koje se koriste za različite tretmane, a upotrebljavaju se za oblikovanje tijela i mišića, mršavljenje i anticelulitno djelovanje. 

Koriste ga profesionalni kao i rekreativni sportaši, a prije svega oni koji žele izgubiti koji kilogram i centimetar oko trbuha i struka. 

Čudesna kombinacija: prehrana, kretanje, stimulator!

Uređaj djeluje vrlo jednostavno i ne zahtijeva nikakve tjelesne kretnje. S pomoću posebnih elektroda koje pričvrstimo na trbušne mišiće, mišići se stišću i opuštaju. Stiskanje i opuštanje ima sličan učinak kao da radimo trbušnjake. Ali potrebno je naglasiti da samo povremeno prikapčanje na električni stimulator nije dovoljno za postizanje maksimalnih rezultata. Nažalost, bez zdrave i uravnotežene prehrane i dovoljno kretanja neće biti zavidnih trbušnih mišića koje ćete ponosno pokazivati djevojkama na plaži. 

Osobni sportski trener Miha Zajelšnik kaže da električni stimulator može biti samo dopuna ostalim aktivnostima kojima se bavimo jer ne nadomještava same vježbe. Rad sa stimulatorom možemo, prema njegovim riječima, smatrati aktivnim odmorom što znači da u one dane kada ne vježbamo možemo se poslužiti stimulatorom. 

Mišljenju se pridružuje i profesionalna vizažistica, savjetnica za ljepotu Katja Fašink i dodaje da je savršena kombinacija koja donosi vidljive uspjehe konzumiranje zdrave prehrane, dovoljno kretanja i stimulacija s uređajem. 

Pred vama je dakle izvrsna ideja kako vaše motoriće staviti u pogon. Možete početi upravo sa stimulatorom mišića koji će vas motivirati i ubrzo ćete htjeti nešto više od pasivnog ''treninga'' na mjestu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju