Pet tisuća žena odlučilo je da im je najseksipilniji naglasak onaj kojim govore Irci. Slijede ih uvijek strastveni Talijani, dok su poznati ljubavnici Francuzi podbacili

Možda Talijani još uvijek slove za najbolje ljubavnike, ali Francuzi su izgubili vodstvo na ljestvici najzavodljivijih naglasaka. Prema provedenoj anketi u kojoj je sudjelovalo 5,000 žena najseksipilniji naglasak imaju - Irci.

Možda su za taj rezultat zaslužni glumci poput Colina Farrella i Ciliana Murphyja ili pak najpoznatiji muški supermodel Jamie Dornan. Drugo mjesto naglasaka od kojih ženama zastaje dah je zauzelo talijanski akcent, dok je treće mjesto rezervirano za škotski zvuk engleskog jezika kakvim nam se obraća Gerard Butler.

Francuski jezik nije ni približno popularan kao prije. Za to je kriv Nicholas Sarkozy koji je izmijenio percepciju o Francuzima

Pjevni francuski tek je na četvrtom mjestu, a glasnogovornik stranice www.onepoll.com koja je anketu i provela, za to krivi francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja.

'Francuski jezik nije ni približno popularan kao prije. Mislim da je za to kriv Nicolas Sarkozy koji je izmijenio percepciju o francuskim muškaracima. Dobra je vijest da su se Irci izborili za prvu mjesto nakon što su posljednjih godina stalno bili među prvih pet' rekao je glasnogovornik.

Celebrity tijela koja nas ostavljaju bez daha

One bi usne Angie i Beyonce, a muškarci izgled Brada i Georgea

Anketa je pokazala da je tri petine žena priznalo da su ih zaveli muškarci isključivo zbog svog akcenta, dok je dvije petine njih otkrilo da će radije upustiti u avanturu s muškarcem melodičnog akcenta, a ne tvrdog i grubog izgovora.

Top ljestvica najseksipilnijih naglasaka:
1. irski

2. talijanski
3. škotski
4. francuski
5. australski
6. engleski
7. švedski
8. španjolski
9. velški
10. američki

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju