Ukoliko još uvijek tražite odgovor na vječno pitanje što je muškarcima najvažnije u vezi, pokušajte se zadovoljiti odgovorom kojega ćemo vam plasirati. Vjerujemo da vam to i neće biti neka novost.

Naime, prema podacima ankete koju smo proveli, zaključili smo kako je muškarcu najvažnije zadovoljiti ženu s kojom je u vezi. Pritom najčešće misle na seksualno zadovoljavanje.

To je samo još jedan pokazatelj kako muškarci nisu sebičnjaci koji misle samo na svoju ugodu. Njima je seks veoma važan u vezi, ali im je jednako toliko važno da im i partnerice uživaju.

Vječiti muškarčev problem nalazi se u pitanju je li joj dovoljan, je li zadovoljna njime... Posebno mogu postati naporni oni muškarci nezadovoljni veličinom svojeg penisa koji zbog toga svako odbijanje seksa od strane partnerice poistovjećuju s eventualnom njezinom nevjerom ili manjkom ljubavi prema njemu.

S obzirom da je njihova misija pod parolom 'zadovoljiti ženu', nije lako niti pripadnicama ljepšeg spola koje ponekad luđačkim naporom moraju dokazivati da su uistinu zadovoljene.

A u slučaju da su umorne pa nisu raspoložene za seks, također moraju svim silama dokazivati da nemaju ljubavnika te da je samo on ljubav njenog života.

Uistinu zamorna igra, no to je jednostavno sastavni dio zajedničkog života muškarca i žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju