Haljina koju nosite na svom vjenčanju ne mora nužno nositi naziv 'vjenčanica'. U trgovinama smo pronašli 7 "običnih" haljina koje će dostojno zamijeniti vjenčanicu i biti savršen izbor za više i manje formalna vjenčanja

U potrazi za savršenom vjenčanicom mnoge mladenke prolaze slatke muke jer nije jednostavno zadovoljiti želje i cijenu haljine. Stoga smo se malo maknuli od klasike i u običnim trgovinama istražili ponudu haljina koje lako mogu odraditi i ulogu vjenčanica.

Ovih 7 'običnih' haljina dostojno će zamijeniti vjenčanicu i biti savršen izbor za više i manje formalna vjenčanja

Bilo da za svoj veliki dan želite nositi lepršavu maksi haljinu ili je vaš izbor čipka ili haljina s megatrendi prozirnim dijelovima, u našoj fotogaleriji naći ćete 7 haljina koje će dostojno zamijeniti vjenčanicu bilo da je vaše vjenčanje više ili manje formalno.

Veliki plus izdvojenih haljina jest i taj što su cijenom pristupačnije od klasičnih vjenčanica, a i pronašli smo krojeve koji odgovaraju raznim građama tijela. Pogledajte i 15 najtraženijih vjenčanica koje mladenke u Hrvatskoj najčešće biraju, a prisjetite se i 10 najpoznatijih vjenčanica svih vremena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju