Četvrto izdanje kulturnog događanja More knjiga održava se od 29. lipnja do 8. srpnja na zagrebačkom Zrinjevcu. U organizaciji Lumen izdavaštva i ove se godine popularna lokacija pretvara u egzotičnu plažu na kojoj ćete moći besplatno pročitati više od 500 knjiga na hrvatskome i engleskom jeziku.

Radi poticanja kulture čitanja, More knjiga središte će grada pretvoriti u oazu u sklopu koje ćete zaroniti u inspirativne književne svjetove uživajući pritom u ugodnoj atmosferi i bogatoj ponudi popratnih sadržaja.

Kao i svaki put, i ove će godine događanje biti tematski jedinstveno. Bit će posvećeno nomadskom, beduinskom svijetu intetnzivnih boja i ugodnih prostirki, a osim knjiga moći će se pronaći i osvježenje, kao i slatki te slani zalogaji.

Prve subote, 30. lipnja, u jutarnjim satima uživajte u glazbenom doručku na travi uz Frühstück, a tjedan dana kasnije družite se s mladim umjetnicima koji će ilustrirati scene iz svojih omiljenih knjiga.

Kako bi atmosfera bila što ugodnija, u večernjim će vas satima zabavljati DJ-evi i jazz-bend, a 3. i 4. srpnja u suradnji s Motovun film festivalom prikazat će se i dva filmska naslova.

Spoj knjige, umjetnosti i egzotike najbolja je moguća pozivnica za još jedno More knjiga.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju