Fotografija supružnika iz Indiane s njihovim novorođenim sinom obilazi svijet. Naime, tijekom fotografiranja u fotografskom studiju dogodio se mali 'incident' te je nastala fotografija kakva se rijetko viđa

Fotografkinja Abbie Rogers iz Indiane, specijalizirana za fotografiranje vjenčanja, beba i djece, uspjela je napraviti fotografiju kakva se rijetko viđa. Naime, tijekom fotografiranja mame Farren Carlson, njenog supruga i novorođenog sina dogodio se mali 'incident' koji je Abbie ovjekovječila fotoaparatom.

Tijekom fotografiranja roditelja s novorođenim sinom dogodio se mali 'incident' koji je fotografkinja Abbie Rogers ovjekovječila fotoaparatom

Naime, dječačić se popiškio, a taj djelić sekunde i njegov 'zlatni tuš' Abbie je uhvatila kamerom.

'Novorođene bebe često usred fotografiranja obave nuždu jer puno vremena budu gole... Ipak, u većini slučajeva radi se o 'broju 2'. Ovom paru to je treći sin pa im nije bio toliki šok. Svi smo se dobro nasmijali', otkrila je Abbie za Daily Mail Australia. Iako ovakve prizore viđa svaki dan, ovo je prvi put da ga je Abbie 'uhvatila' fotoaparatom. Ako ste željni još preslatkih fotografija beba i djece pogledajte 7 fotografija koje dječji album pretvaraju u bajku.

'Sve se dogodilo u trenu. Kada se počeo migoljiti odmaknula sam se i tada se dogodilo. Brzo sam okinula fotografiju. I sama sam bila u šoku kako sam uspjela 'uhvatiti' taj djelić sekunde. Očistili smo nered s puno papirnatih ručnika i nastavili snimati', ispričala je Abbie.

 

So .... This happened today! In case anyone wants to know what really happens during a newborn session.

Posted by Abbie Rogers Photography on 3. ožujka 2016

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju