Klinci su zakon. Oni su puno jednostavniji, iskreniji i ispravniji od nas odraslih. Iako su odrasli tu da ih uče i vode kroz život, klinci tu ti od kojih možemo PUNO TOGA NAUČITI.

Kad to požele, djeca pjevaju naglas, plešu kad im se pleše, nisu ograničena strahom od neuspjeha ili poniženja. Djeca idu naprijed, hrabra su i ustrajna i prihvaćaju sve što im život pruža.

Svakodnevno smo okruženi dokazima koji potvrđuju sve gore napisano, a jedan od najboljih dokaza da su klinci uistinu zakon sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila Ida Prester. Objavi je dala naslov "Pobjednici našeg ljeta 2022.", a u nastavku je prenosimo u cijelosti.

Sinocnja zarada - 668 kuna.

Ne znamo kako im je to palo na pamet. Sami su napravili kutiju za parice i od nas tražili da im damo mini zvučnik. Našli su poziciju na rivi i mrtvi ozbiljni počeli plesati breakdance.


Pojma nemaju, al' se bacaju kako su vidjeli na youtubeu, skaču u publiku, izvode solo točke.. ljudi se smiju, pljesću i ubacuju lovicu. Jedva smo ih otjerali doma u ponoć.

Prve zarađene parice za sladoled, naših 7 veličanstvenih, od 5-10 godina. Sljedeće godine oni nas vode na more, jadranska turneja.

Malci naši, jaaako smo ponosni.
Đole, Ana, Bogi, Daca, Petar, Roko i Rio,
napisala je Ida.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju