Raznoliki uzorci, nabori, prorezi i volani iz najnovije kolekcije kupaćih kostima mame nas kroz izloge, no pri odabiru modela ipak moramo gledati one koji pristaju našoj građi tijela. Istaknite što želite i kamuflirajte nedostatke modelima iz naše galerije.

Galerija Oblik tijela pješčani sat Grudnjak sa žicom, 319 kn; Gaćice, 185 kn, Lisca Jednodijelni kupaći s pjenasto oblikovanim košaricama, 525 kn, Lisca +0 Tunika, 399 kn, Lisca

Mnogi će se složiti da su žene s oblinama pješčanog sata kao stvorene za kupaće kostime. Klasični bikiniji ili jednodijelni kostimi koji naglašavaju struk najviše će laskati damama s ovim oblikom tijela. Ono na što ipak trebate paziti ako vas krasi figura po kojoj je poznata i Marilyn Monroe je odabir grudnjaka s dobrom potporom.

Za razliku od oblika tijela obrnutog trokuta ili jabuke, žene figure pješčanog sata trebale bi izbjegavati dodatne aplikacije na kupaćim kostimima, posebno na donjem dijelu.

Jabuka, kruška ili kornet? Odaberite idealan kupaći kostim za svoj oblik tijela Odaberite kupaći kostim po obliku tijela Oblik tijela pješčani sat Jednodijelni kupaći s pjenasto oblikovanim košaricama, 525 kn, Lisca +23 Tunika, 399 kn, Lisca

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju