Kada dođu topli dani, žene su u potrazi za udobnim komadom obuće u kojem noga "diše". Baš zato mnogi se okreću cipelama ravnih potplata koje su napravljene od špage, jute i sličnih prirodnih materijala.

Galerija Špagerice s platformom koje produžuju noge Plaftfome za ljeto ravnih potplata iz trgovina 2019. - 3 Plaftfome za ljeto ravnih potplata iz trgovina 2019. - 6 +7 H&M, 185 kn

Popularne “špagerice” ovoga proljeća i ljeta dolaze s platformom od četiri do osam centimetara, pa ne samo da izgledaju lijepo na nozi, već i produžuju cijelu figuru.

Crne štikle Od 145 do 299 kn: 10 modela nepogrešivih štikli koje se nose u svim prilikama

Ovaj komad obuće izvrsno se kombinira za dnevne prilike – za odlazak u šoping, na kavicu ili čak na plažu. Odlično se sljubljuju s lepršavim suknjama i haljinama, ali se mogu jednostavno kombinirati i s hlačama ili kombinezonima.

Plaftfome za ljeto ravnih potplata iz trgovina 2019. - 4 H&M, 185 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli 10 modela povišenih “špagerica” koje se mogu kupiti po cijeni od 129 do 449 kuna.

Pogledajte i:

Već od 75 kuna: 15 laganijih crnih hlača u kojima vas ništa neće stiskati Laganije crne hlače iz trgovina - 1 Laganije crne hlače iz trgovina - 13 Laganije crne hlače iz trgovina - 3 +12 Laganije crne hlače iz trgovina - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju