Kada govorimo o hlačama, krojeva, modela i uzoraka ima pregršt, ali nekad nam trebaju samo jednostavne crne hlače, i neka su laganije za proljetno vrijeme. Još ako nigdje ne stišću – ma to je to što nam treba u ormaru.

Galerija

 

Proljeće zaziva življe, svjetlije boje, ali crne hlače uvijek imaju osigurano mjesto u garderobi. Kada temperature porastu, težimo laganijoj, prozračnijoj i udobnijoj odjeći, naročito po pitanju za hlače kod kojih je mnogim ženama uvjet i da ih nigdje ne stišću.

Kada govorimo o hlačama, krojeva, modela i uzoraka ima pregršt, ali nekad nam trebaju samo jednostavne crne hlače, i neka su laganije za proljetno vrijeme

Upravo je obične, crne hlače ponekad teško naći, a kako bismo vam olakšali potragu, istražili smo ponudu u trgovinama i pronašli čak 15 odličnih modela koje ćete željeti iznositi.

Ravnog ili trapez-kroja, širokih nogavica, s udjelom elastina koji osigurava udobnost, u fotogaleriji razgledajte crne hlače u kojima vas ništa neće stiskati cjenovnog ranga od 75 do 850 kuna.

Laganije crne hlače iz trgovina - 10
H&M, 75 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Pogledajte i:

12 crnih tenisica iz novih kolekcija koje ćete željeti iznositi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju