Kad temperature padnu u termometru, biramo najtoplije odjevne komade iz ormara poput udobnog i mekanog pletiva. U zimsko vrijeme osobito su popularne jakne podstavljene umjetnim krznom koje štiti tijelo od vanjskih utjecaja.

Galerija Zimske jakne podstavljene umjetnim krznom iz trgovina 2021. - 9 Zimske jakne podstavljene umjetnim krznom iz trgovina 2021. - 7 Zimske jakne podstavljene umjetnim krznom iz trgovina 2021. - 8 +12 H&M, 273 kn (prije 455 kn)

U trgovinama se mogu naći modeli od raznovrsnih materijala, boja i krojeva. I dalje su iznimno tražene podstavljene motorističke jakne od umjetne kože, ali nose se i modeli od trapera ili samta, čija je unutrašnjost „podebljana“ toplim mješavinama tkanina.

I ove godine nose se zimski kaputi od umjetnog krzna Tako topli i mekani: 20 modela kaputa na sniženju koji će se nositi ove zime

Jakne podstavljene umjetnim krznom pružaju zaštitu od niskih temperatura, ali i mogućnost za različite modne igre. Takve su jakne iznimno fleksibilne, a mogu se uspješno kombinirati za ležerne street style kombinacije uz traperice, pletene suknje i haljine.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 15 modela jakni podstavljenih umjetnih krznom koje se nalaze na sniženju, a prodaju po cijeni od 129 do 645 kuna.

Zimske jakne podstavljene umjetnim krznom iz trgovina 2021. - 15 H&M, 273 kn (prije 455 kn) (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju