Modne kolekcije cipela ove su jeseni inspirirane nježnošću, zabavnim detaljima i zagasitim bojama.

Svakako je bitno odabrati cipele koje će i tijekom kišnih, tmurnih i hladnih dana ispuniti svoju glavnu ulogu, no nema potrebe da pati vaš modni izričaj. Jesensko/zimska kolekcija Planet obuće nudi cipele tamnijih boja, zanimljivih detalja i nježnih tkanina.

1. Cipele izrađene od 'kraljevskog materijala'

U prošlosti se baršun povezivao s visokim statusom i cijenjenim mjestom u društvu. 'Kraljevskim materijalom' inspirirana je i nova modna kolekcija Planet obuće. Mekani i prvenstveno ženstveni materijal privlačan je svakom pogledu, a za održavanje preporučujemo nježnu četku, poput one za odjeću s kojom ćete ukloniti prašinu i mrlje nastale u dugim šetnjama.

2. Cipele s elegantnim vezicama

Nakon satenskih natikača, na redu su cipele sa satenskim vezicama. Dašak je to elegancije koji saten nosi, ali ovaj model izvrsno paše i u sportski inspiriranim modnim kombinacijama.

3. Pomponi na neobičnim mjestima

Već nekoliko sezona simpatični pomponi na neobičnim mjestima ne izlaze iz mode. Ovo su cipele koje pokazuju da se moda itekako odmiče od klasike i jednostavnih stilova, a svi koji se odluče za ovaj model pokazuju da i kroz modu znaju pokazati humor i da svoj modni izričaj nose sa stilom.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju