Donosimo vam mali vodič za pravilan odabir crne haljine prema obliku tijela i građi. U nastavku pogledajte modele koji će istaknuti ono najbolje na vašoj figuri

Sezona predblagdanskih zabava je pred vratima, a u tim prigodama obično volimo igrati na sigurno kada su u pitanju odjevne kombinacije. Zbog toga će mnoge od nas iz ormara izvaditi svoje male crne haljine ili se pak uputiti u šoping po novi model.

Ako ste i vi u potrazi za malom crnom haljinom, u nastavku pogledajte mali vodič za pravilan odabir po obliku tijela.

FIGURA PJEŠČANOG SATA

Naglasite obline koje vam je podarila majka priroda haljinom s remenom. Ona će dodatno istaknuti vaš struk.

TIJELO OBLIKA JABUKE

Žene s ovim oblikom tijela često imaju tanke noge i većinu težine nose u srednjem dijelu tijela. Lepršava haljina ležernog boho kroja bez stroge forme laska ovom tipu građe jer lijepo pada preko trbuha i guze.

ATLETSKA FIGURA.

Ako se bavite sportom, obdareni ste snažnim i mišićavim tijelom. Kako biste naglasili sve najbolje na svojoj figuri, odaberite usku haljinu s naborima na struku koja će razigrati vašu ženstvenost i istaknuti obline na pravim mjestima.

TIJELO OBLIKA TROKUTA

Nemojte se bojati istaknuti obline u donjem dijelu tijela, bez obzira na sitniju građu gornjeg dijela. Vaši bokovi i bedra najbolje će izgledati u haljini strukiranoj zvonolikoj haljini.

TIJELO OBLIKA OBRNUTOG TROKUTA

Imate velika i široka ramena, a u donjem dijelu tijela ste sitniji i vitki? Haljina A-kroja stvorit će balans između gornjeg i donjeg dijela tijela.

Ako obožavate crnu boju, pogledajte 15 crnih torbi u svim veličinama i za sve prigode, a zatim istražite ponudu crnih gležnjača s visokom potpeticom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju