Postoji uvriježeno mišljenje kako brakovi u holivudskoj tvornici snova ne mogu opstati. Ovi parovi potvrđuju tu pretpostavku.

Galerija Najkraći holivudski brakovi - 4 Najkraći holivudski brakovi - 9 Najkraći holivudski brakovi - 8 +5 Carmen Electra i Dennis Rodman

1. Zsa Zsa Gabor i Felipe de Alba
Brak je trajao 24 SATA.

Zsa Zsa Gabor udala se za grofa Felipea de Albu 14. travnja 1983. godine, a razvela se od njega svega 24 sata kasnije. Točnije, brak je poništen jer je glumica otkrila da je još uvijek udana za svojeg sedmog supruga – odvjetnika Michaela O'Haru.

2. Britney Spears i Jason Alexander
Brak je trajao 55 SATI.

Pop-zvijezda udala se za svojeg prijatelja iz djetinjstva u iznenadnoj vjenčanoj ceremoniji koja se zbila u siječnju 2004. godine u Las Vegasu. Pedeset i pet sati kasnije brak je poništen jer je par priznao da su se vjenčali "iz šale". Britney je navodno zaprosila Jasona.

3. Carmen Electra i Dennis Rodman
Brak je trajao 9 DANA
.

Brak između američke glumice i NBA košarkaša poništen je nakon nešto više od tjedan dana u 1998. godini. Agent Dennisa Rodmana otkrio je medijima da je košarkaš bio pod utjecajem alkohola i droga kad se upustio u tu avanturu.

4. Cher i Greg Allman
Brak je (zamalo) trajao 9 DANA.

Tjedan dana nakon što se razvela od Sonnyja Bona, Cher je uplovila u novu bračnu luku s glazbenikom Greggom Allmanom u Las Vegasu. On ju je odmah nakon toga napustio kako bi uživao u svim slastima Las Vegasa. Cher je zatražila razvod devet dana nakon izgovaranja sudbonosnog da. Međutim, par se u međuvremenu pomirio, Cher je rodila njihovo zajedničko dijete Elijaha Bluea Allmana, a zajedno su snimili i album. Rastali su se "tek" četiri godine kasnije.

Najkraći holivudski brakovi - 3 Cher i Greg Allman (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)

5. Sunshine Tutt i Chris Kattan
Brak je trajao 8 TJEDANA.

Manekenka i komičar vjenčali su se u lipnju 2008. godine u Dolini Yosemite u Kaliforniji. Iako su tvrdili da su ludo zaljubljeni, Chris je ipak zatražio Sunshine da potpiše predbračni ugovor. Nepomirljive razlike bile su uzrok naprasnog prekida dva mjeseca kasnije.

6. Kim Kardashian i Kris Humphries
Brak je trajao 72 DANA.

Reality zvijezda i košarkaš izrekli su sudbonosno da pred televizijskim kamerama, a vjenčanje je stajalo nevjerojatnih 10 milijuna dolara. Unatoč tome, zatražili su razvod nakon 72 dana. Kim Kardashian otkrila je medijima da su ih dijelile nepomirljive razlike, no mnogi su vjerovali da je brak bio samo dobar promidžbeni trik.

7. Lisa Marie Presley i Nicolas Cage
Brak je trajao 3 MJESECA.

Žalosna sam, no nismo se niti trebali vjenčati, izrekla je slavna Elvisova kćerka u službenom priopćenju kada je 2002. godine zatražila razvod od Nicolasa Cagea. Rastali su se svega tri mjeseca nakon vjenčanja. Zanimljivo je pripomenuti da je Lisa Marie Presley bila udana i za Michaela Jacksona, a brak je trajao 20 mjeseci.

8. Pamela Anderson i Kid Rock
Brak je trajao 3 MJESECA I 29 DANA.

Pamela i Kid vjenčali su se na jahti u srpnju 2006. godine, a ona je zatražila razvod u studenom iste godine. Nisu željeli otkrivati razloge razvoda, a navodno nisu komunicirali od prekida.

9. Jennifer Lopez i Chris Judd
Brak je trajao 4 MJESECA.

Američka pjevačica i glumica udala se za svojeg plesnog koreografa u rujnu 2001. godine, a u siječnju su potpisivali papire za razvod. Jennifer Lopez nakon razvoda je morala isplatiti navodno 15 milijuna dolara.

10. Amelia Warner i Colin Farrell
Brak je trajao 4 MJESECA.

Glumica Amelia Warner imala je svega 19 godina kada je pristala udati se za Coliina Farrella. Irski zavodnik tetovirao si je ime svoje ljubavi – Millie – na prstenjak kao trajno sjećanje. Rastali su se četiri mjeseci kasnije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju