Želite li produžiti figuru, obucite cipele s visokom potpeticom. Ako niste ljubitelj ovog tipa cipela ili ne znate hodati u njima, ne brinite. Ženski ormarić je prepun trikova s kojima možete vizualno izdužiti noge.

Cipele ravnog đona u boji kože – od bijele kave, preko pudrasto ružičaste do zagasitijih smeđih nijansi – imaju vrlo sličan efekt kao i štikle. Pogodite li cipelom boju svoje kože izgledat ćete kao da ništa ne nosite na nogama.

Slika nije dostupna Udobne poput trenirke: 20 haljina u kojima možete provesti naredne mjesece

S druge strane, modeli u tamnijim nijansama vizualno skraćuju figuru, a pogotovo kada se kombiniraju uz kratke suknje i haljine.

Na tržištu se nalaze različiti modeli za ljubiteljice ravnog đona – od delikatnih balerinki i udobnih mokasinki do praktičnih oksfordica izbora je uistinu mnogo.

Slika nije dostupna Samo 229 kuna: Sandale s potpeticom i cirkonima u kojima noge izgledaju posebno lijepo

Cipele u boji kože ravnoga đona sjajno se nadopunjuju za dnevne i večernje prilike. Izvrsno izgledaju uz lepršave haljine, duže suknje, ali i traperice.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webhshopove te pronašli 15 modela cipele ravnog đona u boji kože od 29 do 635 kuna za različite ukuse.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju