Ljetna sniženja idealna su prilika da ugrabite par sezonskih komada po povoljnoj cijeni, ali i da ormar napunite odjećom koju možete nositi i tijekom drugih godišnjih doba. Donosimo vam pregled traperica "skinny" kroja koje možete kupiti sada i nositi tijekom cijele godine

Bez obzira na to što stručnjaci svake sezone najave kako je stigao kraj vladavini "skinny" traperica i preporučaju nove modele, ovom kroju jednostavno ne pada popularnost.

Svaka ljubiteljica "skinny" traperica ima svoj razlog zašto su joj baš one omiljene, ali većina žena slaže se u jednom – u ovom kroju traperica osjećaju se vrlo ženstveno.

Niski, srednji ili visoki struk, s aplikacijama ili bez njih, od svijetlog ili tamnog trapera – nosi se sve. Tijekom ljeta možete ih kombinirati uz lepršave topiće ili široke tunike u kombinaciji sa sandalama ili japankama, a na jesen ili zimu lako ćete ih ugurati u gležnjače ili čizmice.

"Skinny" traperice su svestrane i upravo im zato iz sezone u sezonu žene i dalje daju svoje povjerenje. U galeriji pogledajte 8 modela traperica na ljetnom sniženju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju