U ljetno vrijeme u potrazi smo za udobnim odjevnim komadima u kojima nam nije vruće, ali koji nam dopuštaju da obavljamo sve potrebne obaveze.

Galerija Lepršave suknje na vezanje hit su ljeta Mango suknja, 249,90 kn s.Oliver suknja, 319 kn +7 Sinsay suknja, 49,90 kn

Suknje na vezanje ili suknje na preklop nameću se kao izvrstan izbor za ovaj dio godine. Obično su napravljene od laganih i lepršavih materijala, koji pružaju maksimalnu udobnost.

Ovaj tip suknji najčešće se veže na boku te se prilagođava oblinama pojedine žene. Ne čudi stoga što su iznimno popularne među damama svih generacija.

s.Oliver suknja, 319 kn s.Oliver suknja, 319 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na tržištu su prisutni raznovrsni mini, midi i maksi modeli napravljeni od viskoze, satena i svile te različitih mješavina koji se mogu nositi za dnevne i večernje prilike – pa čak i na plažu.

Na raspolaganju su jednobojni modeli, suknje s decentnim ili pak predimenzioniranim uzorkom koje se lijepo sparuju uz sandale, cipele na visoku potpeticu, ali i jednostavne bijele tenisice.

Shein, 143 kn 13 sandala s visokom potpeticom koje proljepšavaju noge

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 midi suknji na vezanje za dugo, toplo ljeto koje se mogu pronaći po cijeni od 49 do 742 kune.

Zara suknja, 299,90 kn Zara suknja, 299,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju