Pronalaženje idealnog božićnog dara u ovo blagdansko vrijeme može biti poprilično stresno, stoga smo vam odlučili skratiti muke. Rješenje se krije u 10 poklona koji su idealni za voljenu osobu.

Galerija Idealni pokloni za pod bor Maska za mobitel, Diesel, prije 117 kn, sada 59 kn Donje rublje, Yamamay, prije 399, sada 199,50 kn +2 Rukavice, Hugo Boss, The Core Outlet, prije 1099 kn, sada 769,30 kn Dizajnerska torba

Ako imate sreće, možda se na sniženju nađe upravo ona torba koju vaša dama dugo priželjkuje. Mjesto na kojem ćete imati veće šanse pronaći snižene dizajnerske komade je Roses Outlet. U mnoštvu trgovina u kojima su sniženja i do 70 posto, mi smo pronašli torbu s potpisom Karla Lagerfelda koja je idealna za nadolazeće blagdane.

U gradu šarenih trgovina Roses Outleta subotom možete ostvariti dodatan popust.

Donje rublje

Ženstveno donje rublje poklon je koji će biti na obostrano zadovoljstvo. Ovo je prilika da kupite nešto po svome ukusu. Samo je bitno da znate prave mjere. Crveni korzet komad je u kojem će zasigurno sretno ući u novu godinu.

Dodaci za uređenje doma

Uređenje doma jedna je od omiljenih ženskih aktivnosti tako da kupovinom dekorativnih dodataka sigurno nećete pogriješiti. Ove sezone većina je u svoj dom unijela nešto plišano. Jastuk ljubičaste boje unijet će u njen dom nešto mekano, a prostor će izgledati toplije.

Maska za mobitel

Ako provodi puno vremena na mobitelu, a masku mijenja svake sezone, onda je ovaj dar pravi pogodak. Odaberite masku s porukom koja najbolje opisuje vašu dragu time ćete joj pokazati da je dobro poznajete.

Kožne rukavice

Svevremenski komad za kojim će vaša bolja polovica iznova posezati svake zime su crne kožne rukavice. Upravo zato one su idealan božićni poklon ako niste sigurni što pokloniti ili pak kupujete u zadnji čas.

Od 59 kuna: 10 dobrih ulova za nju i njega koje bi svatko želio dobiti pod borom Muški pulover, Timeout, prije 479,99 kn, sada 239,99 kn Muški pulover, Timeout, prije 479,99 kn, sada 239,99 kn Ručni sat, Watch Centar, Sat Timex, prije 878, sada 439 kn +1 Čarape, S.Oliver, prije 79 kn, sada 40 kn

Sportski rekvizit

Ako je vaš dragi ljubitelj sporta ili još bolje – sportaš, sportskim rekvizitom pokazat ćete mu da cijenite njegov interes.

Blagdanski pulover

Muškarci baš i nisu ljubitelji ''ružnih božićnih pulovera'', no uvijek možete pronaći manje kičastu varijantu koja će zadovoljiti vas i njega.

Kravata

Ako vaš dragi svakodnevno odlazi na posao u odjelu ili je pred njim prigoda u kojoj treba zablistati, kravata je dobar izbor. Originalne hrvatske kravate možete pronaći u Roses Outletu po nižim cijenama.

Ručni sat

Sat je uvijek dobar odabir, no ako je vaša jača polovica avanturist onda je ovo još bolja opcija. Odaberite masivni digitalni sat koji je otporan na vodu i udarce, posjeduje štopericu, tajmer, vibracijski alarm, ima podsjetnik za hidratizaciju i noćno svjetlo.

Čarape

Muškarci će rijetko otići u shopping čarapa, stoga je ovo više praktičan nego kreativan odabir. A kako biste bili sigurni da se neće buniti odaberite neke sa zabavnim natpisom.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju