Ne znate što biste odjenuli? Uvijek vam je na raspolaganju mala crna haljina ili kombinezon iste boje, koji se ovisno o modnim dodacima, mogu iskombinirati za večernji izlazak, odlazak na posao, ali i druženje s prijateljicama na kavi.

Galerija Crni odjevni komadi iz Stradivariusa - 8 Crni odjevni komadi iz Stradivariusa - 11 Crni odjevni komadi iz Stradivariusa - 9 +7 Mala crna haljina, 119,90 kn
Odjevni komadi crne boje izvrsna su baza za modne igre. Traperice visokog struka, mini suknje od lažne kože ili kratke hlače s mašnom odličan su dodatak svakog ženskog ormara.

Riječ je o fleksibilnim komadima koji se izvrsno slažu s ležernom obućom poput tenisica ili sandala ravnih potplata, ali i štiklama, gležnjačama i čizmicama. Upravo zato mogu se nositi u hladnijem i toplijem dijelu godine.

Povrh svega, lako se mogu kombinirati s drugom odjećom u jarkim bojama, s izraženim uzorkom ili naglašenim i našivenim aplikacijama.

Zavirili smo u ponudu Stradivariusa i odabrali takvih 10 komada za sve prilike. Crni odjevni komadi iz Stradivariusa - 3 Rebrasta majica s tri-četvrt rukavima, 69,90 kn (Foto: stradivarius.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju