Shopper bag ili torba za kupovinu u posljednjih je nekoliko sezona veliki hit u street style kombinacijama.

Galerija Torbe za šoping i tržnicu iz hrvatskih trgovina - 3 Torbe za šoping i tržnicu iz hrvatskih trgovina - 8 Torbe za šoping i tržnicu iz hrvatskih trgovina - 7 +4 H&M, torba s resicama, 221 kn
Ove prostrane torbe ne koriste se samo kad se ide u planiranu nabavku namirnica već i za gradske šetnje, odlazak na kavicu s prijateljicama i slične aktivnosti.

Iznimno su popularne jer pružaju mnogo prostora za pohranjivanje važnih ženskih sitnica (bez kojih ne može proći niti jedna torba), a napravljene su od kreativnih materijala i u atraktivnom dizajnu zbog čega omogućavaju različite modne igre. Torbe za šoping i tržnicu iz hrvatskih trgovina - 2 Topshop, torba od slame s pomponima, 201 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)
Trendseterice i fashion blogerice osobito vole torbe od prozirnog vinila koje omogućavaju da svaki umetnuti predmet postane dio modne kombinacije. Nose se i torbe od slame, konca ili pletene rafije, kao i oslikani modeli od pamuka.

Takve se torbe mogu kombinirati uz različite odjevne kombinacije, a najčešće se nose uz ljetne haljine , topove i suknje te kombinezone od prozračnih materijala koje dopuštaju koži da diše.

Zavirili smo u ponudu hrvatskih trgovina i internetskih webshopova te pronašli sedam modela prostranih torbi za svačiji ukus, koje se mogu nositi u kupovinu, ali i na sastanak s prijateljicama. Torbe za šoping i tržnicu iz hrvatskih trgovina - 4 Pull&Bear, 129,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju