Atraktivna suknja može podići svaku modnu kombinaciju. Ovisno o kroju, materijalu ili uzorku, ovaj odjevni komad vizualno će stanjiti struk, proširiti siluetu ili izdužiti cijelu figuru.

Galerija Tople suknje iz trgovina 2019. - 5 Tople suknje iz trgovina 2019. - 3 Tople suknje iz trgovina 2019. - 9 +7 Pull&Bear, suknja 149,90 kn

Dobra suknja izvrsno se kombinira za dnevne i večernje prilike – upotpunit će poslovni look ili biti zvijezda večernjeg stajlinga za izlazak s prijateljicama.

Iako se mnogo češće nosi u toplijem dijelu godine, suknji se ne treba odreći ni u jesensko vrijeme, a pogotovo ako odaberemo modele od vune, samta, tvida i sličnih toplijih materijala.

Ponuda svečanih haljina u trgovinama je široka Već od 179 kn: 12 haljina za jesenska vjenčanja i druge svečane prigode

Povrh svega, suknje se u jesesnko i zimsko vrijeme obvezno kombiniraju s gustim najlonkama ili tajicama te nam tako daju dodatnu zaštitu od hladnoće.

Tople suknje iz trgovina 2019. - 9 H&M, suknja 222 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli 10 modela mini i maksi suknji napravljenih od mješavine toplijih materijala idealnih za jesen.

Pogledajte i modele nepogrešivog balonera iz trgovina, bez kojih je nemoguće zamisliti jesen.

10 modela nepogrešivog balonera koji izgleda fantastično s haljinom, ali i s trapericama Bež baloneri iz trgovina 2019. - 4 Bež baloneri iz trgovina 2019. - 2 Bež baloneri iz trgovina 2019. - 6 +7 Bež baloneri iz trgovina 2019. - 11

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju