Mnogi parovi biraju jesen kao godišnje doba u kojem će izreći sudbonosno da jer, između ostalog, lijepa jesen sa sobom donosi ugodne temperature na kojima je puno lakše boraviti u svečanim toaletama.

Galerija Zara, 299,90 kn Reserved, 599,90 kn Mango, 449,90 kn +9 Massimo Dutti, 749 kn

Omiljeni komad za vjenčanja tijekom cijele godine, pa tako i na jesen, su haljine. Međutim, jesen je i promjenjivo godišnje dobar zbog čega je dobro malo pripaziti prilikom odabira garderobe.

Idealne haljine su one preko kojih možete odjenuti sako, baloner ili kaput, ovisno o vremenskim prilikama, a zahvaljujući ugodnijim temperaturama možete bez straha odjenuti haljine dugih rukava kao i one napravljene od malo "težih" materijala.

Ponuda svečanih haljina u trgovinama uistinu je široka, a mi smo izdvojili 12 modela u kojima ćete sigurno zablistati kao gošća na jesenskom vjenčanju, ali i bilo kojoj drugoj svečanosti.

Nordstrom, 428,78 kn Nordstrom, 428,78 kn (Foto: nordstrom.com)

Pogledajte ih u našoj galeriji, a pogledajte i 15 jesenskih haljina koje laskaju figurama raznih konfekcijskih veličina:

15 haljina dugih rukava koje laskaju figurama raznih konfekcijskih veličina Lijepa, udobna i praktična haljina dobrodošla je u svakoj garderobi Haljine iz jesenskih kolekcija koje pristaju figurama raznih konfekcijskih veličina - 11 Haljine iz jesenskih kolekcija koje pristaju figurama raznih konfekcijskih veličina - 10 +12 Haljine iz jesenskih kolekcija koje pristaju figurama raznih konfekcijskih veličina - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju