Nemoguće je zamisliti proljetne modne kombinacije bez dodatka cvjetnog uzorka. Prizori šarenog cvijeća ukrašavaju sve od bluza i hlača do haljina i modnih dodataka.

Galerija Cipele sa cvjetnim uzorkom uljepšat će svaku proljetnu kombinaciju CCC štikle, 229,90 kn Reserved sandale, 229,90 kn +7 Sinsay natikače, 69,90 kn

Cvjetni uzorak, ali i aplikacije u obliku različitog cvijeća ovoga proljeća ukrašavaju i obuću. Na raspolaganju su vam udobne natikače, sandale i cipele sa cvjetnim uzorkom za obavljanje svakodnevnih sitnica, ali i večernje izlaske.

Ljubiteljice ravnih potplata odabrat će natikače ukrašene cvjetnim prizorima, a ljubiteljice visokih potpetica elegantne salonke i sandale s povišenom potplatom.

CCC štikle, 229,90 kn CCC štikle, 229,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Obuća sa cvjetnim uzorkom efektan je način da podignete bilo koju modnu kombinaciju. Spariti je možete s trapericama i jednostavnim topom, ali i večernjom haljinom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela sandala i cipela sa cvjetnim uzorkim i cvjetnim aplikacijama koje se mogu pronaći po cijeni od 69 do 10.000 kuna.

Zara sandale, 699,90 kn Zara sandale, 699,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju