Pronalaženje idealnog božićnog dara u ovo blagdansko vrijeme može biti poprilično stresno, posebno ako kupujte u zadnji tren. Ovo je lista koja će vas spasiti ako ste i ove godine bili kampanjci.

Galerija Lista poklona koja će vas spasiti ako kupujete u zadnji tren Hendricks sa začinima, kuglica za bor, Kofer, 90 kn Handy Lux dekorativne žarulje, Top Shop, 89,90 kn +24 Rukavice, United Colors of Benetton, 299 kn  

Ove će godine kampanjci bolje proći jer ih u City Centeru one 19. prosinca čeka predblagdanska Žuta srijeda. Tako će oni koji kupuju u zadnji čas uloviti poklone na dodatnom popustu. A ako ste bez ideje, proučite našu listu koja će vas inspirirati za najbolje božićne poklone.

1. Kuglice za bor i lampice

Ovo je poklon koji se na prvu vjerojatno ne biste sjetili darovati, ali unikatne kuglice za bor sigurno će oduševiti ljubitelje božićnog ludila koji možda ne bi izdvojili toliko novca za jedan ukras. Ovako će na svom boru imati poseban ukras i lijep podsjetnik na vaše prijateljstvo.

Hendricks sa začinima, kuglica za bor, Kofer, 90 kn Hendricks sa začinima, kuglica za bor, Kofer, 90 kn (Foto: PR)

S obzirom na to da je ponuda božićnih ukrasa iznimno široka, možete otići i korak dalje pa kuglicu kupiti i onima koji nisu ljubitelji blagdanskog ukrašavanja. Odlučite li se na to, posjetite prodajno mjesto Kofer u City Centeru one, koje ima kuglice za bor s Hendrick's džinom i začinima. To može biti idealan poklon za obožavatelje ovoga popularnog napitka.

Još su jedan zanimljiv poklon dekorativne žarulje koje su trenutačno izuzetno popularne, a dom mogu krasiti cijele godine.

2. Modni dodaci

Ekstra rukavice, šal ili kapa dobro će doći svakoj ljubiteljici mode koja voli u svojim kombinacijama prošetati po Adventu. S obzirom na to da kod kuće već svi imaju te zimske dodatke, odaberite nešto glamuroznije. Crvene rukavice, šal od umjetnog krzna ili kapa s biserima komadi su koji će upotpuniti svaki ormar.

Rukavice, United Colors of Benetton, 299 kn Rukavice, United Colors of Benetton, 299 kn (Foto: PR)

Imate li nešto veći budžet za darivanje, ruksak s potpisom Kendall&Kylie iz Carpise ili torbica pokloni su koji će zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

3. Papuče i dekice

Zimi se svi volimo ušuškati u dekicu i uživati uz filmove ili knjige. Onima koji vole udobnost svoga doma više nego izlaske topla deka i mekane papuče najbolji su poklon.

4. Kozmetika

Odlučite li svojim voljenima ove godine pokloniti nešto glamurozniju kozmetiku, dobar je odabir Rituals set, koji možete pronaći u Douglas parfumeriji. U ovom setu koji miriše na trešnju i rižino mlijeko nalaze se piling za tijelo, sapun za ruke, pjenasti gel za tuširanje i krema za tijelo, a sve dolazi u prekrasnom pakiranju.

Želite li se odmaknuti od klasičkog kozmetičkog seta, dobar odabir može biti i višenamjensko ulje. Mi smo na našu listu odlučili staviti Melvita suho ulje koje možete nanijeti na kosu, lice i tijelo.

Ako dobro poznajete osobu koju darivate i njezin ukus, jedna je od opcija parfem. Za one dame koje vole unisex mirise idealan je poklon Dsquared Wood She parfem.

Kad razmišljate o poklonima, ne zaboravite na dekorativnu kozmetiku. Set sjajila, ruževa za usne, kistova ili sjenila za oči poklon je koji će cijeniti svaka ljubiteljica šminke.

Butterstick za usne, Kiehl's, 150 kn komad Butterstick za usne, Kiehl's, 150 kn komad (Foto: PR)

5. Rekviziti

Kuhinjski rekviziti poput mlinca za sol i papar mogu izgledati kao veoma promišljen poklon ako osoba koju darivate voli svoje vrijeme provoditi u kuhinji.

Ljubitelje zimskih aktivnosti, a posebno one mlađe mogle bi oduševiti klizaljke. Advent u Zagrebu i ledeni park na Tomislavcu otvoreni su do 7. siječnja, tako da vaša voljena osoba ima dovoljno vremena za uživanje u ovome poklonu.

6. Donje rublje

Ako je u život vaše prijateljice ušao novi muškarac, sigurno će cijeniti ako joj darujete ženstveno donje rublje, samo je bitno da znate prave mjere. Ako s njim odlazi na prvo vikend-putovanje za blagdane, uz grudnjake i gaćice dobro će joj doći i negliže ili spavaćica.

Spavaćica Yamamay, 239kn Spavaćica Yamamay, 239kn (Foto: PR)

7. Poklon-bon

Ako želite igrati na sigurno, voljenoj osobi darujte poklon-bon. Ovakav tip poklona idealan je za one koji ne vole iznenađenja ili su pak ljubitelji šopinga i točno znaju što žele, no ne mogu si sve priuštiti. Tu uskačete vi kako biste im ispunili sve božićne želje.

Darujte osobi poklon-bon u trgovačkom centru City Centeru one. U brojnim trgovinama ovog trgovačkog centra može pronaći sve što za blagdane može zaželjeti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju