Ljeto je već uzelo maha, a visoke dnevne temperature neizdržive su, stoga je lako zaključiti da smo lagano dosegnuli vrhunac, mnogima omiljenog, godišnjeg doba. Iako većina žena ima isplanirane kombinacije za dan, nerijetko nam one večernje zadaju velike glavobolje.

  Galerija Chic kombinacija koja ne izlazi iz mode Bijela kombinacija koju će obožavati sve trendseterice Savršen spoj staromodnih i modernih komada +3 NIKE CLASSIC CORTEZ LEATHER, 454,30 kn

Iako su vruće ljeto obilježili mnogi razigrani trendovi – printovi, jarke boje i razni upečatljivi uzorci, uvijek biramo lagane prozračne odjevne komade.

Chic kombinacija koja ne izlazi iz mode

Chic kombinacija koja ne izlazi iz mode Chic kombinacija koja ne izlazi iz mode Foto: Nova Studio

Odabirom pravog materijala koji diše na visokim temperaturama haljina kao outfit može biti dovoljno udobna da u njoj budemo od jutra do mraka, a njezin je kroj dovoljno elegantan da u svakom trenutku izgledamo tip-top.

Omiljeni ljetni klasik, lepršava duga haljina s cvjetnim printom, u kombinaciji s klasičnim Nike Cortez tenisicama, izgleda trendi, pa bi vam mogle zavidjeti one dame koje radije biraju visoke potpetice.

Iako je poznato da mini haljine zazivaju toplinu ljeta, ova haljina s prorezom i uzorkom također je zaludila sve žene koje biraju zavodljive haljine tijekom ljetnih večeri.

Poželite li da vaša kombinacija dobije chic predznak, odaberite viseće naušnice s kamenčićima u zlatnim tonovima koje će podići cijeli outfit.

Bijela kombinacija koju će obožavati sve trendseterice

Bijela kombinacija koju će obožavati sve trendseterice Bijela kombinacija koju će obožavati sve trendseterice Foto: Nova Studio

Nakon spomenute maksi haljine, nikako ne smijemo zaboraviti omiljeni ljetni odabir – bijelu midi haljinu s predimenzioniranim puf rukavima, koja će se zasigurno zadržati i duže od jedne sezone u vašem ormaru.

Ta alternativa omiljenoj crnoj klasičnoj haljini odlično će istaknuti vašu brončanu put (vatrene ljetne večeri), a istu kombinaciju možete upotpuniti tenisicama u neutralnim bojama. Za vas smo istražili koje najbolje odgovaraju ovoj haljini, a radi se o kultnom modelu New Balance tenisica W 996, koji se nalazi u ormaru svih trendseterica. Ako želite pratiti nijanse, odaberite nešto od modnih detalja s dodatkom slatkih školjkica i spremni ste godišnji odmor.

No volite li koketirati s različitim stilovima, odaberite urbaniji tip tenisica u pastelno plavoj boji, u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled upravo zbog velikih vezica i zlatnih čestica na samom đonu.

Ako ste s posla produžili u grad, šešir koji vas je štitio od jakog sunca nemojte ni skidati jer će vam on biti izvrstan modni dodatak, čak i u sumrak.

Savršen spoj staromodnih i modernih komada

Savršen spoj staromodnih i modernih komada Savršen spoj staromodnih i modernih komada Foto: Nova Studio

Za sve one koje ne vole haljine, preporučujemo mom jeans kakve su nosile naše majke, a koje su proteklih sezona doživjele su veliku renesansu. Sa sigurnošću možemo reći da taj komad možemo nositi tijekom cijele godine, tijekom svakoga godišnjeg doba, te je odličan odabir i za večernje izlaske.

Iako nisu udobne kao model skinny traperica koje u sebi imaju elastina, birajte jedan od dva para kultnih tenisica Stan Smith s mint zelenim ukrasom ili Reebok Aztrec tenisice u kojima ćete se osjećati kao da hodate po oblacima.

Predlažemo vam prozračnu i romantičnu košulju u nježnoj ružičastoj boji s aplikacijama, u kojoj vam neće biti vruće tijekom dana, i pismo-torbicu u upečatljivoj metalik zlatnoj boji uz koju vam nakit neće biti potreban. Idealno za kasno večernje susrete, zar ne?

Sve tenisice možete ugrabiti po odličnim cijenama u Buzzu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju