S više od pet tisuća zadovoljnih kupaca, jakna punjena perjem brenda Orolay jedna je od najtraženijih jakni ove sezone te dolazi u veličinama od XXS do XXL.

GalerijaModeran dizajna, funkcionalnost i materijal koji spašava i kod najvećih minusa odlike su pernate jakne Orolay za kojom je ove sezone nastala prava pomama.

Jakna punjena perjem brenda Orolay jedna je od najtraženijih jakni ove sezone te dolazi u veličinama od XXS do XXLOsim što je punjena perjem, jakna ima i dodatak umjetnog krzna koji je čini dodatno toplom, a uz to je otporna na vjetar i kišu te se može prati u perilici. Jakna je dostupna u pet boja: bež, crnoj, sivoj, zelenoj i plavoj.

Na Amazonu je ova jakna najprodavaniji artikl u kategoriji "pernate jakne i parke", a njezina cijena kreće se između 650 i 780 kuna, što i nije pretjerano s obzirom na to da je riječ o pravom perju.

Osim toplinom i udobnošću, kupci su oduševljeni i funkcionalnim, prostranim džepovima na jakni zbog kojih vam neće trebati ni torbica. S bočne strane jakne nalazi se duži patentni zatvarač koji možete otvoriti kada se odjenete deblje.

Pernata jakna Orolay (Amazon), od 650 do 780 kuna
Pernata jakna Orolay (Amazon), od 650 do 780 kuna (Foto: Orolay)