S više od pet tisuća zadovoljnih kupaca, jakna punjena perjem brenda Orolay jedna je od najtraženijih jakni ove sezone te dolazi u veličinama od XXS do XXL.

Galerija Model pernate jakne koji se ove zime najviše traži - 4 Model pernate jakne koji se ove zime najviše traži - 1 Model pernate jakne koji se ove zime najviše traži - 2 +1 Model pernate jakne koji se ove zime najviše traži

Moderan dizajna, funkcionalnost i materijal koji spašava i kod najvećih minusa odlike su pernate jakne Orolay za kojom je ove sezone nastala prava pomama.

Jakna punjena perjem brenda Orolay jedna je od najtraženijih jakni ove sezone te dolazi u veličinama od XXS do XXL



Osim što je punjena perjem, jakna ima i dodatak umjetnog krzna koji je čini dodatno toplom, a uz to je otporna na vjetar i kišu te se može prati u perilici. Jakna je dostupna u pet boja: bež, crnoj, sivoj, zelenoj i plavoj.

Na Amazonu je ova jakna najprodavaniji artikl u kategoriji "pernate jakne i parke", a njezina cijena kreće se između 650 i 780 kuna, što i nije pretjerano s obzirom na to da je riječ o pravom perju.

Osim toplinom i udobnošću, kupci su oduševljeni i funkcionalnim, prostranim džepovima na jakni zbog kojih vam neće trebati ni torbica. S bočne strane jakne nalazi se duži patentni zatvarač koji možete otvoriti kada se odjenete deblje.

Model pernate jakne koji se ove zime najviše traži - 5 Pernata jakna Orolay (Amazon), od 650 do 780 kuna (Foto: Orolay)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju