Kuća magične trave zaista je prepuna magičnih preparata, koji će vašu kožu učiniti nježnijom i mekšom više nego što je ikada bila. Punih 8 godina, ovaj proizvođač prirodne kozmetike iz Novog Marofa, proizvodi ekološku kozmetiku od vlastito uzgojene sirovine

'Kuća magične trave' nudi kompletnu paletu proizvoda za njegu lica, tijela i kose, koja se dijeli na nekoliko različitih kolekcija.

Kolekcija za dojenčad, muškarce, anti-age kolekcija sa crnim grožđem, kolekcija od smilja i kolekcija od melise (za cijelu obitelj). U ponudi su također deodoranti, prirodne paste za zube te kruti i tekući šamponi i regeneratori.

Za djecu koja imaju problema sa vlasištem i svrbeži nakon kupanja, baby šampon se pokazao kao najbolje rješenje, jer sadrži sastojke poput nevena, kamilice, bademovog ulja, organskog kakao i karite maslaca i aloe vere

Najviše se prodaju paste za zube, deodoranti i kruti šamponi, a zanimljivo je da su među njihovim kupcima, čak ekološki osvješteniji – muškarci. 'Vole za sebe samo najbolje proizvode, a imamo i muškarce koji koriste našu anti age-kremu od ruže za područje oko očiju, a ne samo proizvode iz muške kolekcije', ističe vlasnica Snježana Jakopović dodajući i kako su krema za mješovitu kožu i tonik od melise te blagi sapun za osjetljivu kožu najprodavaniji artikli među muškom populacijom.

Kolekcija za bebe i na zapadnoeuropskom tržištu

Kolekcija za bebe prodaje se i u nekoliko država Europske unije, a kupci su vrlo zadovoljni, osobito oni koji imaju djecu sklonu iritacijama i crvenilu kože.

'Za djecu koja imaju problema sa vlasištem i svrbeži nakon kupanja, naš baby šampon se pokazao kao najbolje rješenje, jer smo za dječju kolekciju upotrijebili najbolje sastojke poput nevena, kamilice, bademovog ulja, organskog kakao i karite maslaca, aloe vere, bez konzervansa i ostalih štetnih sastojaka' poručuje Snježana.

Proizvodi 'Kuće magične trave' dostupni su u specijaliziranim trgovinama ekoloških proizvoda te prirodne kozmetike, poput Bio&Bio u Hrvatskoj, Sloveniji, Poljskoj, Švedskoj, Crnoj gori, Finskoj i Engleskoj, a mogu se kupiti i u izložbeno-prodajnom salonu na imanju.

Osim izradom prirodne kozmetike, Snježana i njen suprug Mladen Jakopović, sami i uzgajaju svoju sirovinu, suše je, destiliraju… rade sve do finalnog proizvoda – kozmetike. A u sklopu svog OPG-a Jakopović bave se i edukativnim agro turizmom. To podrazumijeva ciljane grupne posjete (škole, učilišta, grupe ljudi koji se bave sličnim poslom) sa stručnim vodstvom u ogledu imanja, prezentaciji uzgoja i prerade ljekovitog bilja te proizvodnji kozmetike.


Svi proizvodi su certificirani i nose znak Hrvatska eko kozmetika, ili 100 posto prirodna kozmetika sa eko sastojcima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju