Skinny traperice u 2017. godini suvereno su vladale street style kombinacijama diljem Hrvatske. Lijepe dame rado su nosile mini i maksi haljine, predimenzionirane kapute, kao i trendovske čizmice, gležnjače i tenisice

Galerija


Početak 2017. godine u modnim igrama otvorili su topli kaputi, prsluci i kape podstavljeni krznom koji kao da su izašli iz romana o Ani Karenjini.

Buđenje prirode zgodne su dame potom proslavile kombinacijama u odvažnijim bojama, kao i gležnjačama s vrtoglavom potpeticom u kojima je teško bilo ostati neprimijećen.

Ljetno vrijeme donijelo je jednostavne mini suknje i haljine, koje su naglašavale ženske siluete, te nezaobilazne sandale otvorenih prstiju.

Kroz cijelu godinu, a posebno u hladnijim mjesecima nosile su se skinny traperice, koje i dalje ostaju suverene vladarice street style kombinacija. Traperice su se kombinirale uz predimenzionirane pulovere i kapute, kao i upečatljive modne dodatke.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte lijepe dame iz hrvatskih gradova koje su tijekom 2017. godine plijenile pažnju svojim modnim izdanjima.
Skinny traperice ni ove godine nisu izlazile iz mode
Skinny traperice ni ove godine nisu izlazile iz mode (Foto: Slaven Janđel)