Izazov "10YearChallenge" i dalje vlada društvenim mrežama. U sklopu ovog izazova mnogi objavljuju svoje fotografije stare 10 godine i uspoređuju ih s današnjima.

Galerija Kylie i Kendall Jenner 2008. i 2018. godine Bella Hadid Blake Lively korigirala je nos +2 Courteney Cox priznala je da je pretjerala s filerima

Naravno, kada to rade zvijezde, teško je ne obratiti pažnju na promjene u njihovuizgledu koje su neizbježne s obzirom na to da razdoblje od 10 godina na svakome ostavi trag.

Međutim, u nekim slučajevima promjene su rezultat rada plastičnih kirurga. Od očitih operacija, do botoksa ili pak filera – mnoge poznate dame prepustile su se rukama stručnjaka koji su više ili manje uspješno odradili svoj posao.

Courteney Cox priznala je da je pretjerala s filerima Courteney Cox priznala je da je pretjerala s filerima (Foto: Getty Images)

Američka glumica Courteney Cox priznaje da je posljednjih godina pretjerala s filerima. U jednom intervjuu kazala je priznala da žali zbog svih intervencija na svom licu. Dodala je i da se njezina transformacija događala polako, pa nije ni shvatila koliko će zahvati bili veliki do trenutka kada je razlika u njezinu izgledu postala drastična: Odeš kod doktora koji ti kaže: 'Izgledaš sjajno, ali pomoglo bi ti malo filera ovdje ili ondje.' Kada izađeš iz ordinacije i izgledaš dobro, pomisliš kako je super što nitko nije ništa primijetio. Onda ti netko kaže za novog doktora: 'Sjajan je. Napravio je lice toj i toj osobi koja sad izgleda potpuno prirodno.' Onda odeš kod tog doktora koji ti kaže što bi još trebao napraviti i u jednom trenutku shvatiš da samo taložiš slojeve filera. I nemaš pojma što se događa zato što se odigra postupno, do trenutka kad sam sebi kažeš: O, kvragu, ovo ne izgleda dobro.

Bella Hadid Bella Hadid tvrdi da promjene na njezinu licu nisu djelo plastičnih kirurga (Foto: Getty Images/Guliver/CoverImages)

S druge strane, manekenka Bella Hadid opovrgnula je glasine da se podvrgnula plastičnim operacijama iako je i više nego očito kako promjene na njezinu licu jednostavno ne mogu biti djelo majke prirode.

Ljudi misle da sam svašta operirala. Znate što? Možemo skenirati moje lice. Ja se bojim i filera. Ne bih željela time uništiti svoje lice, kazala je u intervjuu za InStyle prošle godine.

Manje promjene primjetne su i na licu Britney Spears, koja, prema mišljenju inozemnih kozmetičkih stručnjaka, itekako voli botoks, a neki od njih smatraju da je također korigirala nos.

U galeriji pogledajte još svjetskih zvijezda koje su tijekom proteklih 10 godina posjećivale plastične kirurge.

Britney Spears zavoljela je botoks Britney Spears zavoljela je botoks (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju