Upravo se na sniženjima po najboljim cijenama mogu uhvatiti trendi komadi, ali i oni bezvremenski, koje ćemo nositi još dugo godina. Tako smo se i mi pomamili za zanimljivim komadima, ali i cijenama i izdvojili njih čak petnaest u kojima ćemo rado provesti zimu.

Galerija Čizme Esprit, Mass - prije 559 kn, sada 447,20 kn Čizme Dr. Martens, Shooster - prije 1439 kn, sada 1007.30 kn Tajice Tezenis - prije 135 kn, sada 67,50 kn +11 Vesta Ted Baker - prije 1950 kn, sada 1560 kn

Razdoblje sniženja već je krenulo naveliko, pa su se mnogi zaputili u brojne trgovine kako bi obnovili svoju zimsku garderobu. I dok su se mnogi prilagodili kupovini iz udobnosti svojeg doma, mi još uvijek volimo stvari isprobati prije negoli se odlučimo na kupnju. Arena Centar obiluje trgovinama u kojima baš svatko može pronaći nešto za sebe – od Benettona, Ted Bakera, Comme i Desiguala pa sve do Tezenisa, Alda, Terranove i Reserveda, pa ćemo tako lako moći obaviti sav šoping na jednom mjestu.

Mnogi će reći da na sniženjima vole ''upiknuti'' skupe komade koje si inače ne bi mogli priuštiti, zato su jedna od najboljih stvari koje možemo ugrabiti na sniženjima – kaputi. Za one kvalitetne s visokim postotkom vune koji će nas grijati i kad temperature padnu ispod ništice često je potrebno izdvojiti pravo malo bogatstvo. No, trgovine u Arena Centru koje cijene kvalitetu, cijene i dobar popust, pa se tako lako mogu naći kvalitetni kaputi raznih dužina i uzoraka koji će nas omotati poput dekice i pružiti nam svu potrebnu toplinu.

Osim kaputa, sniženja su pravo vrijeme za nabaviti i one modne dodatke koje škicamo već jedno vrijeme. Za neke su to torbice, za neke cipele, a za neke oboje. Uz mini torbice, i robusne gležnjače su trenutačno pravi modni hit koji podiže baš svaku kombinaciju, a zahvaljujući njihovim debelim potplatima, u njima nam sigurno neće biti hladno.

Na sniženjima valja ugrabiti i neke sezonske komade za proljeće ili ljeto koje ranije nismo imali priliku uhvatiti. Iako nam je trenutačno, dok smo zatrpani slojevima odjeće, gotovo nemoguće zamisliti se u kombinaciji kratkih rukava, toplije doba brzo će pokucati na vrata, a mi ćemo se potapšati po ramenu zbog pametne odluke o kupnji. Zato ne treba dvaput razmisliti o kupnji slatkih sandalica ili ljetnih haljinica jer su upravo sezonski komadi na najvećem sniženju.

Što najčešće kupujete na zimskim rasprodajama?

glasova:

Neovisno o tome iz kojeg smo se razloga uputili u šoping, novi komadi koji će podebljati našu garderobu uvijek izvlače osmijeh na lice. Zato smo u našoj galeriji izdvojili petnaest komada iz Arena Centra koje se isplati uhvatiti na sniženju, a koji će vas inspirirati da se i sami zaputite u taj pohod kako bi i vaša garderoba zablistala novim sjajem.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Arena Centar po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju