Uz malo mašte i pravu opremu svaki se montažni bazen može pretvoriti u privatni aquapark!

Galerija Bestway® Bestway® Bestway® +4 Bestway® Koja je najbolja obiteljska aktivnost za vrijeme vrućeg ljetnog dana? Izlet u vodeni park! Pitate li djecu, ne postoji ništa bolje od cjelodnevnog brčkanja u bazenima s mnogo igre i veselja – sve dok se prsti na rukama i nogama ne smežuraju!

No, što ako ne volite gužve i čekanje u redu? Ako vam se ne da putovati? Ili ako se ljetu bliži kraj? Koje to druge mogućnosti postoje, a da se i vi i vaša djeca ludo provedete čak i kad dođe jesen?


Bestway® ima rješenje kako stvoriti zabavni park u vlastitom dvorištu, u kojem možete uživati u osvježavajućoj igri među milijunima kapljica – kada i koliko god poželite! Dovoljno je biti malo kreativan i vaši će se nadzemni montažni bazeni začas pretvoriti u improvizirani vodeni park za sve uzraste.

Gadgeti na napuhavanje podižu atmosferu

Svi imamo barem jedan ogromni luftić ili madrac na napuhavanje, zar ne? Započnite malo natjecanje kako bi otkrili koliko djece može sjediti na njemu dok pluta u bazenu, a da se ne prevrne. Ako imate više luftića, posložite ih jedan na drugoga kao toranj kako bi se klinci mogli popeti na vrh. Za veću zabavu luftiće nemojte napuhati do kraja te obavezno nagradite mališana koji se naviše zadržao „na tronu“.

Veliki luftmadraci u obliku životinje, koluti za odrasle i ostali predmeti na napuhavanje mogu poslužiti i za druge igre: borbu gusara s „rezancima“, potragu za blagom, picigin, vodenu košarku, odbojku na vodi i slično. Trčite li dovoljno dugo kroz vodu uz sam rub bazena stvorit će se maleni vir koji vrti u krug sve luftiće, odnosno improvizirana „lijena rijeka“ koja opušta umornu dječicu nakon višesatnog skakanja u bazenu.

Bestway® Bestway® Foto: PR

Protustrujni uređaj – moderan učitelj plivanja

Vlasnike velikih, pravokutnih bazena oduševit će moćni stroj koji stvara savršene uvjete za aktivno plivanje i zabavu cijele obitelji. SwimFinity™ je protustrujni uređaj za plivanje koji funkcionira slično kao traka za trčanje, puštajući jaki mlaz vode koji stvara otpor kako bi plivači plivali na mjestu.


Pomoću ovog stroja može se odraditi nešto ozbiljniji trening plivanja, može poslužiti kao pomagalo pri učenju pravilne tehnike plivanja, ali i kao rješenje za uzbudljivo poslijepodne – djeca će satima pokušavati održati ravnotežu na luftiću koji se odupire vodenoj struji iz uređaja.

Bestway® Bestway® Foto: PR

LED lampice za noćni ugođaj

Jeste li ikada bili u vodenom parku po noći? Klasični vodeni parkovi se zatvaraju čim zađe sunce, ali vaša oaza dobrog provoda u vlastitom dvorištu može ostati otvorena cijelu noć uz podvodnu rasvjetu. Priuštite svojim klincima doživljaj za pamćenje i nabavite plutajuće fontane ili vodopade s LED osvjetljenjem u gotovo svim duginim bojama. Neka igre pod zvjezdanim nebom započnu!

Montažni bazeni kao centar zabave kroz cijelu godinu

Osim što rade noću, vaši privatni vodeni parkovi mogu raditi i kroz cijelu godinu. Ako se pitate kako produljiti avanture u vodi izvan ljetne sezone, odgovor ćete naći u grijačima! Naime, voda u montažnim bazenima može se ugrijati na dva načina – putem sunca koji grije vodu u solarnim grijačima (povećavaju temperaturu bazenske vode do 5°C) ili električnim grijačima koji se spajaju na filtracijske sustave (zagrijavaju bazensku vodu do vrlo ugodnih 40°C).

Doduše, zimogroznima će se više dopasti masažni bazeni na napuhavanje s Freeze Shield™ patentiranom tehnologijom koja sprječava smrzavanje vode čak i na vrlo niskim vanjskim temperaturama, pa će u svojem utočištu moći guštati svih 365 dana u godini!
Provedite najljepše trenutke u vodenom parku – bez napuštanja doma!

Posjetite Bestway® web shop i pronađite savršene vodene rekvizite koji će vaš nadzemni montažni bazen u trenu pretvoriti u najpoželjnije mjesto za nezaboravnu avanturu kroz cijelu godinu.

Bestway® Bestway® Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju