Ljeto je na izmaku, a neki od nas ne mogu se pomiriti s činjenicom da će sunce uskoro zamijeniti tradicionalne jesenske kiše i tmurni oblaci

Većini ljubitelja lijepog vremena upravo je ljeto omiljeno godišnje doba jer se nakon hladnih mjeseci mogu napokon spremati za odlazak na more i uživanciju u ljetnim radostima.

Žene ga vole i zbog ljetne mode, a posebnu pažnju pridaju kupovini badića. Dame s hrvatskih plaža diljem zemlje i ove godine inspirirale su nas za predstavljanje raznih modela kupaćih kostima.

Sezonu kupanja ove godina otvorila je krajem svibnja dama s riječke plaže. Odjevena u klasični bijeli bikini, nije plašila tada još prohladnog Jadranskog mora.

Ništa toplije nije bilo ni početkom lipnja, ali to nije spriječilo odvažnu kupačicu iz Vodica da isproba more u potpuno drugačijem modelu bikinija. Razigrani ružičasto-crni model plijenio je pažnju na Plavoj plaži.

Za živopisni bikini odlučila se i plavokosa dama iz Tisnog, a model 'hipi' uzorka savršeno je pristajao uz njezinu nježnu svijetlu put.

Egzotična ljepotica sa splitske plaže Kašjuni spojila je klasični crni donji bikinja sa šarenim gornjim dijelom koji je sjajan izbor za žene koje žele vizualno povećati svoje dekolte.

U galeriji pogledajte još kupačica zbog kojih smo ovo ljeto poželjeli proširiti svoju kolekciju kupaćih kostima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju