Drvena kutija može biti vrlo moćan i fleksibilan element za uređenje doma. Ovisno o tome kakvu kutiju imali – na raspolaganju vam je sve od obične drvene kutijice s poklopcem do kašete – ovisi i o tome što sve možete učiniti s njom.

Galerija Drvene kutije mogu zamjeniti brojne komade namještaja u domu - 7 Drvene kutije mogu zamjeniti brojne komade namještaja u domu - 10 Drvene kutije mogu zamjeniti brojne komade namještaja u domu - 8 +12 U drvene kutije možete staviti i začinsko bilje

Manje kutijice idealne su za pohranjivanje delikatnih predmeta poput nakita, pisaćeg pribora, marama i sličnih sitnica koje po želji možete obojiti ili oslikati te tako stvoriti jedinstveni ukras doma.

Lusteri proljepšavaju baš svaku prostoriju u domu - 18 20 dokaza da će atraktivni luster proljepšati baš svaku prostoriju u domu

Otvorene rešetkaste kutije idealne su za spremanje nešto robusnijih stvari – od lončanica i cvijeća do hrane, manjih kućanskih aparata ili igračaka.

Pričvrstite li drvenu kutiju na zid, možete dobiti i vrlo efektnu policu za izlaganje stvari poput knjiga. Postavite li je na otvoreni stalak, drvena kutija bez poklopca može igrati ulogu i ladice u kućanstvu.

Zlatne ručkice mogu transformirati i najobičniju kuhinju - 2 Tajna je u zlatnim ručkicama: Detalj koji će u trenu podići i najobičniju kuhinju

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što sve drvena kutija može zamijeniti, ali i kakve kutije možete naći u hrvatskim trgovinama te na popularnim webhsopovima po cijeni od 39 do 199 kuna.

Drvene kutije iz trgovina - jesen 2020. - 4 Zara, sklopiva drvena kutija, 199,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju