Novi modeli haljina za jesen i dalje pristižu u trgovine, a mi smo provjerili najsvježiju ponudu i pronašli 12 lijepih modela koji pristaju i sitnim i putenim figurama.

Galerija Dobra haljina nepogrešivi je izbor za jesenski street style Novi modeli haljina koji pristaju i sitnim i putenim figurama - 9 Novi modeli haljina koji pristaju i sitnim i putenim figurama - 3 +9 Mango, 449,90 kn  

Želite li svoju garderobu osvježiti s novom haljinom za jesenske dane, svakako provjerite kakve smo vrlo nosive modele izdvojili u našoj fotogaleriji. Naglasak smo stavili na haljine čiji kroj laska konfekcijskim brojevima od XS do XL, a koje su mogu nositi u svim dnevnim pa i večernjim prilikama.

Novi modeli haljina za jesen i dalje pristižu u trgovine, a mi smo provjerili najsvježiju ponudu i pronašli 12 lijepih modela koji pristaju i sitnim i putenim figurama



U ovim haljinama direktno s posla možete na afterwork party, ali prigodne su i za neke svečanije prilike, dovoljno ih je samo nadopuniti odgovarajućim nakitom i obućom. Odlično će izgledati uz klasične salonke, visoke čizme, pa i niske gležnjače, a što je najvažnije, riječ je o modelima u kakvima se žene osjećaju dobro i samopouzdano.

Ponudu novih haljina u trgovinama cjenovnog ranga od 139,90 do 1690 kuna razgledajte u fotogaleriji.

Novi modeli haljina koji pristaju i sitnim i putenim figurama - 11 H&M, 225 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju